2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Extra

Várkonyi Andrea büszke százéves nagypapájára

Múlt héten ünnepelte 100. születésnapját Várkonyi Andrea nagypapája, Pali bácsi. A kerek évforduló alkalmából a TV2 műsorvezetőnője a következő üzenetet osztotta meg hivatalos oldalán.

„Hétvégén meglátogattam a Nagypapimat, aki múlt héten volt 100!!!! éves!! Remekül van, Nórit görögül tanította amíg ott voltunk. 100 év!” – posztolta büszkén Andi, aki rendkívül jó viszonyt ápol nagypapájával és amikor csak teheti, hazautazik Gyulára, hogy meglátogassa.

– Nemcsak fizikailag, de szellemileg is kitűnő állapotban van. Biztos vagyok benne, ebben nagy szerepe van annak, hogy világéletében képezte magát: latin–görög–orosz szakos tanárként, filozófia egyetemi doktorként és fordítóként csodálatos útravalót adott nekünk – a tanulásra és önmagunk folyamatos képzésére nevelt minket –fejtegette a hosszú élet titkát Andrea.

 

nagypapi_es_várkonyi

Várkonyi Andrea és nagypapája

Várkonyi Andrea és nagypapája

Kapcsolódó Cikkek

  • Napi 40 ezret költött Curtis drogra

    Napi 40 ezret költött Curtis drogra

    Curtis úgy döntött végleg leszámol a démonjaival és bevonul a rehabra. A magyar sztárvilágban többen vannak, akik megjárták a drogpoklot,  de sikerült felállniuk a padlóról és azóta sikert sikerre halmoznak.

  • Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

    Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

    Megszületett Gór Nagy Mária negyedik unokája. A színésznő elsírta magát, mikor megtudta, hogy kisebbik fia, András édesapa lett, bár a rengeteg teendő mellett még nem volt ideje meglátogatni a család legújabb tagját.