EUR: 317,58 Ft
CHF: 280,03 Ft
2019. február 24., vasárnap
Mátyás

Sport

Visszavonul Bastian Schweinsteiger

Visszavonul a német válogatottból Bastian Schweinsteiger. „Tudattam a szövetségi  kapitánnyal, hogy a következő kerethirdetésénél már ne számítson rám, mert visszavonulok a  válogatottságtól” – írta közösségi oldalán a sportoló.

A német középpályás azt írta, hogy szerette volna megnyerni a 2016-os Európa-bajnokságot,  azonban ez sajnos nem sikerült, valamint sok sikert kívánt a társainak. Schweinsteiger 120-szor öltötte magára a német címeres mezt, 2012-ben megnyerte a vb-t a német válogatottal, 2010-ben pedig bekerült a világbajnokság álomcsapatába.  A játékos sorsa Manchester Unitedban is kérdéses, mivel José Mourinho vezetőedző  bejelentette, hogy kilenc játékossal nem számol a következő szezonban, köztük  Schweinsteigerrel sem.

Kapcsolódó Cikkek

  • Schmidt Gábor: A magyar kajak-kenu stabil lábakon áll

    Schmidt Gábor: A magyar kajak-kenu stabil lábakon áll

    A magyar kajak-kenu stabil lábakon áll, köszönhetően az edzők és a klubok munkájának, valamint a kormány kiemelt támogatásának és az eredményességért járó extra juttatásnak – erről is beszélt szezonindító interjújában Schmidt Gábor, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) elnöke, aki felejthetetlen élményt ígér az év fő eseményére, az augusztusi, szegedi olimpiai kvalifikációs világbajnokságra ellátogatóknak.

  • A nap képe: Hajsza a győzelemért

    A nap képe: Hajsza a győzelemért

    Brutális baleset vetett árnyékot a NASCAR Daytona 500-as legutóbbi versenyére, amikor nagyjából a mezőny fele, egészen pontosan 21 autó ütközött össze.