EUR: 345,81 Ft
CHF: 321,72 Ft
2020. augusztus 08., szombat
László

Extra

Zana József félelme: Vírusos nyállal köpték le az utcán!

A 77 éves színész vírusfertőzést kapott, miután leköpték az utcán. Zana Józsefnek még a manduláját is meg kellett műteni, ráadásul az elmúlt pár hónapban háromszor volt kórházban. Egyedül 25 évvel fiatalabb barátnője, Irénke tartja benne a lelket.

zana jozsef3

Legutóbb négy öltéssel varrták össze a fejét.

– Értetlenül állok a történtek előtt, és nagyon méltatlannak tartom ezt a helyzetet – kezdte a Lokálnak Zana József.
– Egy hónapja történt, hogy Zoli édesanyjával átmentünk a metróaluljárón az Árpád hídnál. Egyszer csak egy férfi odaugrott és szembeköpött. Ismertem korábbról, mert osztó volt egy teremben, ahol pókereztem, és osztás közben volt egy kis nézeteltérésünk. Semmi komoly, de azóta gyűlöl. Sajnos gyakran összefutunk, mert ő is itt lakhat a környéken. Amikor csak meglát, ronda dolgokat ordít: „Rohadj meg, menj a föld alá!” Miután leköpött, elkezdtem kiabálni, de meg sem moccant senki, nem segítettek az emberek – magyarázta felháborodva a színész, aki az eset után pár nappal kórházba került.


– Fájni kezdett a jobb oldalon a mandulám, és az orvosok kiderítették, hogy valamilyen vírusfertőzést kaptam. Arra gyanakszom, hogy a köpés miatt, de ez nem biztos. Az viszont tény: négy napig feküdtem a kórházban, és meg kellett operálni a gennyes mandulámat – tette hozzá a színész, aki nem jelentette fel a rendőrségen a férfit.
– Azt gondolom, hogy a Jóisten úgyis megbünteti majd! – mondta Zana, aki az utóbbi hónapokban háromszor volt kórházban.

– Egyszer lábidegprobléma miatt kezeltek, a következő alkalommal pedig azért, mert leestem a lépcsőn. Az eséstől két bordám megrepedt, és négy öltéssel varrták be a fejemet. Tényleg borzasztóan összetörtem magam, nem tudtam megmozdulni, és egy negyedórába telt, amíg elvonszoltam magam a


zana jozsef2

Nem jelenti fel azt a férfit, aki szembeköpte.

telefonhoz és kihívtam a mentőket – magyarázta Zana, aki reméli, ez az éve már sokkal nyugodtabb lesz. Ganxsta Zolee édesapja mégsem elkeseredett, hiszen 25 évvel fiatalabb barátnője, Irénke mindenben segíti. A kapcsolatuk már másfél éve tart, és Zana igazán boldognak érzi magát.

– Irénke nagyon gondoskodó, miután kórházba kerültem, mindent hátrahagyott, csak hogy azonnal hozzám siessen. Tíz perc múlva már ott is volt az ágyamnál. Huszonöt év van közöttünk, és úgy érzem, a kisfiam is kezd utánozni – mosolygott Zana, utalva arra, hogy Ganxsta Zoleenak is 24 évvel fiatalabb a kedvese.

– Irénke tudja, hogy rigolyás ember vagyok, nem bírom, ha van valaki mellettem. Megmondtam neki, ne haragudjon, ha néha elküldöm, ő pedig tudomásul vette. Ő is otthon alszik, és én is. Ha hívom, akkor jön, ha elküldöm, akkor megy. Ettől függetlenül olyan, mintha együtt élnénk, de mindenkinek megmaradt a saját magánélete. Boldog vagyok így, csak kórházba ne kelljen többet mennem!

Látványos show keretében kiosztották a VIVA Comet gömböket, így megtudhattuk, hogy idén kik részesültek a magyar könnyűzenei élet legrangosabb elismerésében.

Apának és fiának is több mint 20 évvel fiatalabb barátnője van. Fotó: DFP

Címkék

Kapcsolódó Cikkek