2019. október 15., kedd
Teréz

Egyéb XVIII.kerület

A víváson úszott el az érem

A londoni olimpián bronzérmes Marosi Ádám a 12. helyen zárta a riói ötkarikás játékokat. A kerületi öttusázó saját bevallása szerint az első napi víváson veszítette el lehetőségét a dobogós hely megszerzésére. Mivel a lovaglás jól sikerült, a kombinált szám előtt még volt esélye a pontszerző hatodik hely megszerzésére. Kockáztatott, ezért a lövéseibe több hiba csúszott, végül a 12. helyen futott be.

Rio de Janeiro, 2016. augusztus 20. Marosi Ádám a Rio de Janeiró-i nyári olimpia férfi öttusaversenyének lovaglás számában a Deodoro Stadionban 2016. augusztus 20-án. MTI Fotó: Kovács Tamás

MTI Fotó: Kovács Tamás

Kapcsolódó Cikkek

 • Újabb játszóteret adtak át

  Újabb játszóteret adtak át

  Újabb játszóteret adtak át Pécsett, ahol az egészséges és a fogyatékkal élő gyerekek együtt is tudnak játszani. A Béke parkban kialakított többállomásos, hintával, körfogóval, mászókákkal és csúszdával ellátott játszótér létesítését a Szerencsejáték Zrt.

 • Csökken a zaj, életbe lép a büntetés

  Csökken a zaj, életbe lép a büntetés

  Október elsejétől érvényesíti díjszabályzatában az éjjeli repülési műveletek visszaszorítását célzó díjtételt a fővárosi repülőtér üzemeltetője.

 • Mi lesz a kultúrával?

  Mi lesz a kultúrával?

  Botka László ebben az időpontban és helyszínen fogja megtartani kampányzáró rendezvényét, ezért marad el a Chili Weekend.

 • A szépkorúakat köszöntötték

  A szépkorúakat köszöntötték

  Az ENSZ közgyűlése 1991-ben nyilvánította október 1-jét az idősek világnapjává. Ez a nap is emlékeztet, hogy figyeljünk az idősek problémáira, segítsük őket a mindennapokban, és köszönetet mondjunk mindazért, mit tőlük kapunk.