EUR: 326,33 Ft
CHF: 290,79 Ft
2019. május 24., péntek
Eszter, Eliza

Extra

Adele beintett! Nem kér a Super Bowl-fellépésből

A sokszoros Grammy-díjas Adele egy Los Angeles-i koncertjén bejelentette: nem lép fel a 2017-es Super Bowl félidejének szórakoztató műsorában.

“Ez a show nem is a zenéről szól, én pedig nem tudok sem táncolni, sem valami ahhoz hasonlót alakítani. Nagyon kedvesek voltak, hogy felkértek, de nemet mondtam” – fogalmazott a brit énekesnő szombati koncertjén.


“Sajnálom, talán legközelebb” – fűzte még hozzá a sztár, aki később azokat a pletykákat is cáfolta, hogy gyermeket várna.

Az amerikaifutball-döntőt szervező National Football League (NLF) és fő szponzora, a Pepsi ugyanakkor a BBC szerint közleményben cáfolta, hogy hivatalosan felkérték volna Adele-t a fellépésre. Mint írták, már számos sztárt megkerestek, és igyekeznek jövőre is a legjobb programot összeállítani, de “formális felkéréssel” még sem Adele-hez, sem máshoz nem fordultak.

A Super Bowl a legnézettebb észak-amerikai tévéközvetítések egyike, a bajnokság félidejében rendszerint a legnagyobb sztárok lépnek fel. Korábban Beyoncé, Madonna, a Rolling Stones és Prince is szerepelt a sporteseményen.

A Nielsen felmérése szerint az idei Super Bowl, amelyet a kaliforniai Levi’s Stadionból közvetítettek, a harmadik legnézettebb műsor volt az amerikai televíziózás történetében. A közvélemény-kutató becslései alapján átlagosan 111,9 millió néző látta a meccset, a félidejében sugárzott szórakoztató műsort pedig 115,5 millióan követték.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Hurrá, itt a gyereknap!

    Hurrá, itt a gyereknap!

    Május utolsó vasárnapján ünnepeljük a gyerekeket, akiknél nincs tisztább és ártatlanabb teremtés a Földön. Ők azok, akik megnevettetnek és megríkatnak minket, nélkülük bizonyára üresek lennének a mindennapjaink.

  • Gömöri szívesen kioszt pár pofont

    Gömöri szívesen kioszt pár pofont

    Testépítőversenyre készül Gömöri András Máté, már csak néhány napja van hátra a nagy napig. Hosszú út vezetett ideáig, de mint mondja, 16 évvel idősebb felesége, Polyák Lilla a holtpontokon is átsegítette, amiért nem lehet elég hálás neki.