EUR: 323,28 Ft
CHF: 286,34 Ft
2018. szeptember 21., péntek
Máté, Mirella

Aktuális

Ámokfutó embercsempészt üldöztek a rendőrök Szeged közelében

Néhány kilométeres üldözés után fogtak el a rendőrök egy menekülő embercsempészt, aki az autójában 15 migránst szállított az 55-ös úton, Szeged közelében.

Hangai Nándor közölte, az autót a járőrök röviddel éjfél előtt akarták ellenőrizni. A gépkocsi vezetője nem állt meg, nagy sebességgel menekülni kezdett. A férfi néhány kilométer megtétele után a személyautóval áttért a bal oldali forgalmi sávba, majd a szalagkorlátnak ütközött. A sofőr ezután gyalog próbált menekülni, de a rendőrök elfogták. A balesetben senki nem sérült meg.


A rendőrök az autó csomag- és utasterében összesen tizenöt, magát iraki állampolgárnak valló embert találtak, akik illegálisan érkeztek Magyarországra – közölte a főtörzsőrmester.

A 28 éves marokkói férfi ellen – őrizetbe vétele mellett – embercsempészés gyanúja miatt indult eljárás, a rendőrség kezdeményezi előzetes letartóztatását.

Kapcsolódó Cikkek

  • Juhász Andorra emlékezett az OBH

    Juhász Andorra emlékezett az OBH

    A bírósági történeti emlékek megőrzése és a hagyományápolás jegyében Handó Tünde, az Országos Bírósági Hivatal elnöke tegnap ünnepélyesen megnyitotta a második alkalommal megszervezett Bíróságtörténeti Hetet…

  • Szingli szülők klubja Budapesten

    Szingli szülők klubja Budapesten

    Nyugtató zöld falak, puha fotelek és óriási üvegablakok fogadják a gyereküket egyedül nevelő szülőket az Egyszülős Központban Budapesten.