EUR: 345,81 Ft
CHF: 321,72 Ft
2020. augusztus 08., szombat
László

Extra

Azok a csodálatos MILF asszonyok!

, Image: 138089656, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Alamy

Az erotikus kisugárzás nem korfüggő ( Profimedia)

Az Amerikai pite óta tudjuk, hogy a MILF tulajdonképpen kamasz bók. A Mother I’d Like to Fuck jelentése finoman fordítva kívánatos anyuka. A pornóiparban azonban annak a műfajnak a megjelölése, amikor a bevezető sztori során a dögös anyuci megkívánja gyereke barátját, vagy anyucit megkívánja gyereke barátja.

Akkor most a MILF elismerő bók, vagy éppen ellenkezőleg, negatív felhangú fogalom? Ugye megvan Stifler dögös mamája, aki elcsábítja Finchet? A 40-es, 50-es anyuka prototípusa, akit a fiatal fiúk nem csak gondolatban döntenének meg – már ha lenne hozzá bátorságuk. De mitől is olyan vonzó egy srác számára a nála jóval idősebb nő?  Tamás barátnője 40 éves, a fiú pedig nemrég töltötte be 27-et.  Szerinte MILF-et nagyon jó szeretni.


– A párom számomra tökéletes: nincsenek teljesíthetetlen elvárásai felém, nincs hiszti, nyomás, nem akar folyton bulizni, figyel rám és az ágyban is tökéletes köztünk az összhang – foglalta össze kapcsolatuk lényegét.

– MILF-nek lenni jó! – szögezte le a 45 éves Anna, aki után bizony megfordulnak a férfiak. – Házasságban élek, kiegyensúlyozott a kapcsolatom a férjemmel, van két gyönyörű gyerekünk, vagyis számomra a MILF fogalom nem azt jelenti, hogy őrült szexuális kalandok után futkosok, hanem azt, hogy ennyi idősen is meg lehet maradni nagybetűs NŐ-nek, akinek a korához képest van szexuális kisugárzása. Ez persze nem jelenti azt, hogy megcsalom a párom, de igenis jólesik, ha képes vagyok vágyat ébreszteni egy fiatalabb férfiban.


amerikai_pite__a_talalkozo_7

Jennifer Coolidge az Amerikai pitében

Még mindig Stifler mamája a legdögösebb

Jennifer Coolidge augusztus 28-án lesz 55 éves, de még mindig az egyik legdögösebb színésznő Hollywoodban. A vérbeli komika sokak számára mindörökre Stifler mamája marad, pedig játszott a Doktor Szösziben, a Diszkópatkányokban vagy a Mocskos zsaru – New Orleans utcáin című Nicolas Cage-filmben is, valamint a két kihagyhatatlan alap sitcomban, a Szex és New Yorkban és a Jóbarátokban.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek