EUR: 310,19 Ft
CHF: 258,61 Ft
2018. április 20., péntek
Tivadar

Extra

Azok a csodálatos MILF asszonyok!

, Image: 138089656, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Alamy

Az erotikus kisugárzás nem korfüggő ( Profimedia)

Az Amerikai pite óta tudjuk, hogy a MILF tulajdonképpen kamasz bók. A Mother I’d Like to Fuck jelentése finoman fordítva kívánatos anyuka. A pornóiparban azonban annak a műfajnak a megjelölése, amikor a bevezető sztori során a dögös anyuci megkívánja gyereke barátját, vagy anyucit megkívánja gyereke barátja.

Akkor most a MILF elismerő bók, vagy éppen ellenkezőleg, negatív felhangú fogalom? Ugye megvan Stifler dögös mamája, aki elcsábítja Finchet? A 40-es, 50-es anyuka prototípusa, akit a fiatal fiúk nem csak gondolatban döntenének meg – már ha lenne hozzá bátorságuk. De mitől is olyan vonzó egy srác számára a nála jóval idősebb nő?  Tamás barátnője 40 éves, a fiú pedig nemrég töltötte be 27-et.  Szerinte MILF-et nagyon jó szeretni.


– A párom számomra tökéletes: nincsenek teljesíthetetlen elvárásai felém, nincs hiszti, nyomás, nem akar folyton bulizni, figyel rám és az ágyban is tökéletes köztünk az összhang – foglalta össze kapcsolatuk lényegét.

– MILF-nek lenni jó! – szögezte le a 45 éves Anna, aki után bizony megfordulnak a férfiak. – Házasságban élek, kiegyensúlyozott a kapcsolatom a férjemmel, van két gyönyörű gyerekünk, vagyis számomra a MILF fogalom nem azt jelenti, hogy őrült szexuális kalandok után futkosok, hanem azt, hogy ennyi idősen is meg lehet maradni nagybetűs NŐ-nek, akinek a korához képest van szexuális kisugárzása. Ez persze nem jelenti azt, hogy megcsalom a párom, de igenis jólesik, ha képes vagyok vágyat ébreszteni egy fiatalabb férfiban.


amerikai_pite__a_talalkozo_7

Jennifer Coolidge az Amerikai pitében

Még mindig Stifler mamája a legdögösebb

Jennifer Coolidge augusztus 28-án lesz 55 éves, de még mindig az egyik legdögösebb színésznő Hollywoodban. A vérbeli komika sokak számára mindörökre Stifler mamája marad, pedig játszott a Doktor Szösziben, a Diszkópatkányokban vagy a Mocskos zsaru – New Orleans utcáin című Nicolas Cage-filmben is, valamint a két kihagyhatatlan alap sitcomban, a Szex és New Yorkban és a Jóbarátokban.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Prince halálában senki sem bűnös

  Prince halálában senki sem bűnös

  Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.

 • 23 kilót hízott Charlize Theron

  23 kilót hízott Charlize Theron

  Nagyon megviselte az Oscar-díjas színésznőt, hogy 23 kilót kellett híznia a Tully című film főszerepe miatt. Reggelire cukros shake-et és hamburgert evett, hogy folyamatosan hízzon, így nem érezte jól magát a film forgatása közben.