EUR: 310,24 Ft
CHF: 258,66 Ft
2018. április 19., csütörtök
Emma

Sport

Baj lehet a szelfizésből

Talán nem is lenne hírértéke annak, hogy két sportoló közös képet készít a riói olimpián, de az alábbi fotó mindazt megtestesíti, amiről a sport szól. Hogy miért?

Mert egy észak-koreai és egy dél-koreai tornászlány szelfizett egymással. A Dél-Koreát képviselő 17 éves Li Un Dzsu és a 27 éves észak-koreai Hong Un Dzsong – aki a 2008-as pekingi olimpián aranyérmet szerzett – az országaik közötti feszültséggel mit sem törődve barátságosan beszélgetett, majd egy szelfit is készített. Valószínűleg sokan nem nézik jó szemmel a két lány közeledését, és az is megtörténhet, hogy bajba kerülnek a fotó miatt, és ez főleg Hong Un Dzsongra lehet igaz.

szelfi

Fotó: Twitter

Kapcsolódó Cikkek

  • Ibrahimovic: Nélkülem nem vb a vb

    Ibrahimovic: Nélkülem nem vb a vb

    Zlatan Ibrahimovic Jimmy Kimmel műsorában sem hazudtolta meg önmagát. A nemrégiben Amerikába szerződött futballista a közönség mellett az ABC sokat látott showmanjét is megnevette nem éppen szerény válaszaival.

  • Bolti pezsgőt kaptak az olimpiai bajnokok

    Bolti pezsgőt kaptak az olimpiai bajnokok

    Usain Bolt elküldte a beígért pezsgőt a téli olimpiai bajnok magyar gyorskorcsolyaváltónak. A sprinter még a játékok előtt kijelentette: pezsgővel lepi meg azt a győztest, aki a védjegyévé vált pózban áll a dobogóra.