EUR: 332,13 Ft
CHF: 301,37 Ft
2019. október 14., hétfő
Helén

Extra

Bangó Margit mindent elrendezett a végrendeletében

Idén ünnepli színpadi karrierjének ötvenedik évfordulóját Bangó Margit. Az énekesnő szeretettel gondol vissza az eltelt fél évszázadra, annak ellenére, hogy már csak a színpadon érzi magát ugribugri 16 éves lánynak.

– Elszállt ez az 50 év, és igen, ezzel együtt az élet is gyorsan elrepült – kezdte a mulatós-énekesnő.


– Emlékszem, még 16 éves kezdőként, amikor először színpadra kerültem, remegett a lábam. Akkor álmomban sem  gondoltam volna, hogy ekkora szeretet vár rám a karrierem során. Ez alatt a fél évszázad alatt értek örömök és bánatok, sikerek és kudarcok, és gyönyörű unokáim és dédunokáim születtek. Amikor felmegyek a színpadra, újra tizenhatnak érzem magam, de amikor lejövök, már érzem a koromat, hiszen ilyenkor már valahol mindig fáj az embernek. Hálát adok a Jóistennek, hogy az utóbbi évek egészségügyi problémái után most rendben vagyok. Úgy érzem, azt akarta, hogy maradjak és szórakoztassam az embereket – tette hozzá a Kossuth-díjas művésznő, akinek az utóbbi években rendkívül megromlott a viszonya a lányával, Marikával. A történet továbbra sem teljesen tisztázott, de Margit szeretett unokája, Tina korábban elárulta a Story magazinnak: anyja elszerette nagymamája első férjét. Kérdésünkre, milyen a kapcsolata most a lányával, Marikával, a művésznő nagyon szűkszavú választ adott:

– Erről nem szeretnék beszélni, sosem bántottam őt nyilvánosan, ezután sem szeretném. Bármi is történt köztünk, szeretet van bennem iránta.


bango_face

forrás: facebook/bangomargithivatalos

Az énekesnő 66 évesen is rendkívül aktív életet él: rengeteg fellépése mellett tévéműsort vezet és készül a decemberi ötvenedik jubileumi nagykoncertjére. Az idő múlását már érzi, de vágyai szerint szeretne még egy kis haladékot kérni az élettől, hiszen nemcsak a színpadon, de a családjában is sok dolga van.

– Szeretnék még egy tízest kérni az Úrtól. Többet nem, mert nem akarom, hogy annyira magatehetetlen legyek, hogy megalázó helyzetekbe kerüljek és másoknak gondot okozzak. Amikor évekkel ezelőtt mellrákot diagnosztizáltak nálam, volt egy vidéki fellépésem, ahol a közönség még nem tudta, hogy beteg vagyok, de már kezelés alatt álltam, ezért parókát kellett viselnem. Az egyik dalom alatt páran feljöttek táncolni, és az egyik férfinak a ruhájába beleakadt a parókám. Ott álltam kopaszon, és azt hittem, ott helyben megsemmisülök, tehetetlen voltam. Talán ez volt életem legkellemetlenebb pillanata – mesélt a szörnyű emlékről az azóta tünetmentes énekesnő.

– Nagyon féltem a dédunokámat, a kis Tinát. Gyönyörű és még csak 15 éves. Most kezdi a középiskolát, a médiában szeretne majd elhelyezkedni. Nagyon messze lesz az új iskolája, a szüleivel együtt félünk, hogy hogyan fog boldogulni. Lehet, hogy ahogy eddig is felkelek reggelente és elviszem az iskolába. Igyekszem segíteni őket, és igen, szeretnék rájuk gondolni, ha egy nap már nem leszek. Addig nem is akarok elmenni, amíg nem látom felnőni a gyereket, és tudom, hogy jó soruk lesz – utalt a végrendeletére Bangó.

bango_face3

forrás: facebook/bangomargithivatalos

Kapcsolódó Cikkek