EUR: 326,21 Ft
CHF: 289,10 Ft
2019. május 19., vasárnap
Ivó, Milán

Extra

BB Évi új életre vágyik

BB Évi árnyéka egykori önmagának: a mai napig pszichiátrián kezelik, nemrég újabb idegösszeomlása volt, ennek ellenére bízik a jövőben. Szerelmével, Jánossal nyaralást tervezgetnek, már a házasság is szóba került köztük, és a házát is szeretné felújítani, amihez szorgosan tervrajzokat készít. 

Párkányi Éva volt hazánk első valóságshow-győztese még 2002-ben. A hirtelen jött népszerűség és a csillogás után azonban kegyetlen fordulatot vett az élete, már évek óta zárt osztályon kezelik. A még mindig csak 35 éves egykori Big Brother-szereplőt meglátogatta lapunk munkatársa, akinek nehézségei ellenére jó hangulatban, kiegyensúlyozott állapotban, optimistán beszélt a jövőről.


Arról, hogy bár kórházban van, jól érzi ott magát, kedveli a szobatársait és az ott dolgozókat. Jól bánnak vele, sőt még a szerelem is rátalált egy János nevű negyvenéves férfi személyében, aki szintén a pszichiátria lakója volt, de már kiengedték, azonban rendszeresen visszajár látogatni kedvesét.

Évi olyannyira bízik a jövőben, hogy még jegyzeteket is készített arról, mit szeretne elérni. A barátainak, szobatársainak is mindig büszkén mutogatja, hogy milyen terveket rajzolt a házához, vagy milyen gondolatait véste papírra. Az egykori valóságshow-hősnek nagy álma volt, hogy egyszer férjhez megy, amit egyre közelebbinek érez, és egyre többet gondol a nyereményházára is, ahova Jánossal szeretne költözni.


– Évi azonnal igent mondana, ha János feleségül kérné, de most először nyaralni szeretne eljutni vele a horvát tengerpartra, egy hétre – árulta el BB Évi egyik barátja a Lokálnak. – Sokszor mesél a faházáról is, sőt le is szokta rajzolni, hogyan újítaná fel, rendezné be és csinálna szép házat belőle.

Évi szeretné rendbe hozni a gyerekeihez fűződő viszonyát is, hiszen jelenleg az anyaszerep áll tőle a legtávolabb.

– A kisebbik fiáról semmit sem tud. A nagyobbikról, Jancsikáról is csak annyit, hogy jó tanuló. Néha megemlíti, hogy hiányzik neki, de azt mondja, már nagyon eltávolodtak egymástól. Sokszor mondja, hogy mennyire szeretne megváltozni, és újra ott lenni szellemileg, ahol egykor. Sok mindenre emlékszik is a múltból, a Big Brotherre is, és leginkább azt bánja, hogy már nem látja magát olyan talpraesettnek és határozottnak, mint akkoriban – mesélte a a barát.

Kapcsolódó Cikkek

 • Londoni magánkórházban született Harry és Meghan gyermeke

  Londoni magánkórházban született Harry és Meghan gyermeke

  Az egyik londoni magánkórházban született Harry herceg és Meghan hercegnő kisfia. A brit uralkodó múlt hétfőn világra jött nyolcadik dédunokájának születési helye csak pénteken, a kisfiú születési anyakönyvi kivonatának kiállítása és közzététele után derült ki.

 • Kiengedték az intenzívről Demjén Rózsit

  Kiengedték az intenzívről Demjén Rózsit

  Sokat javult Demjén Ferenc állapota, a Ripost megtudta, hogy a legendás zenészt szerdán kiengedték a kórházból, ahová azután szállították, hogy május 3-án agyérgörcsöt kapott.

 • Életet menthet a HPV-oltás

  Életet menthet a HPV-oltás

  Évente 500 nő hal meg a HPV-vírus okozta rák miatt Magyarországon. Liptai Claudia és Ónodi Eszter színésznő fontosnak tartja, hogy ne csak beszéljen erről, de mindketten kipróbálták az új magyar fejlesztésű, otthon elvégezhető HPV-tesztet is.