EUR: 323,50 Ft
CHF: 285,02 Ft
2018. szeptember 25., kedd
Eufrozina, Kende

Külföld

Belehalt sérüléseibe a svájci vonattámadás egy 17 éves lány áldozata

Belehalt sérüléseibe egy, az augusztusi svájci vonattámadásban megsebesült 17 éves lány, ő a második halálos áldozata a történteknek, nem számítva az elkövetőt – közölte szerdán a svájci rendőrség.

Augusztus 13-án egy férfi késsel és gyúlékony folyadékkal támadt egy vonat utasaira Salez település közelében, és hat embert megsebesített. A 27 éves tettes a vasúti kocsiban gyúlékony folyadékot locsolt szét, amely lángra kapott. Hat áldozatát – köztük egy hatéves gyermeket – égési sérülésekkel és szúrt sebekkel szállították különböző kórházakba.


Az egyik sebesült, egy 34 éves nő a támadás után egy nappal meghalt. A 27 éves támadó ugyanaznap belehalt égési sérüléseibe, emiatt a hatóságok nem tudták kihallgatni. A nyomozók egyelőre nem találták jelét annak, hogy a férfi, akinek nevét nem közölték, bármilyen politikai vagy vallási szélsőséges mozgalomhoz tartozott volna.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Ne csigázz!

  Ne csigázz!

  Bármilyen hihetetlen is, hatalmas izgalommal várják a győztes befutót a csigák gyorsasági versenyén a fehérorosz fővárostól, Minszktől 30 kilométerre fekvő Novaje Polje faluban.

 • Börtönbe küldték a drogot

  Börtönbe küldték a drogot

  Különös szállítmányba rejtette a börtönbe szánt drogot egy ismeretlen adományozó.Több millió dollár értékű kokaint találtak egy banánszállítmány közé rejtve Texas amerikai állam igazságügyi hatóságai.

 • Tarolt A végzet órája

  Tarolt A végzet órája

  Óriási sikert aratott a gótikus ifjúsági horrorregényből forgatott A végzet órája című film, amire a legtöbb észak-amerikai mozinéző volt kíváncsi.