EUR: 323,50 Ft
CHF: 285,02 Ft
2018. szeptember 25., kedd
Eufrozina, Kende

Extra

Bodrogi Gyula: Arra sincs időm, hogy a válást intézzem

Bodrogi Gyula áprilisban múlt nyolcvankét éves, és ahogy mondja, ennyi idősen is remekül érzi magát. A nyár tömve volt fellépésekkel, szeptembertől pedig ismét színpadon fog játszani. Maradék szabadidejét unokáira és családjára fordítja, magánéletének „lepapírozása” pedig az utolsó, ami a fejében jár.

Bodrogi Gyula (Fotó: Máté Krisztián)

Bodrogi Gyula (Fotó: Máté Krisztián)

– Szerencsére minden a legnagyobb rendben van velem. Ennyi idősen az orvosok sem üldöznek azzal, hogy szokjak le a dohányzásról vagy egyek másféle ételeket. Ha így lenne, biztosan inkább másik szakemberhez fordulnék – kezdte nevetve a Lokálnak Bodrogi Gyula, aki azt mondja, a természetesség híve. – Kicsit eljárt felettem az idő, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nekem sosincs semmi bajom, de ezeket én nem verem nagydobra. A szervezetem belülről gyógyul, én meg segítek neki, mert egyébként elég sok gondja van azzal, hogy rendben tartsa saját magát.
Bodrogi Gyula idei nyara szinte zsúfolásig volt fellépésekkel, előadásokkal, a színpadi szerepeiről nem is beszélve. De mint mondja, ha lassítana, nem is érezné magát olyan jól a bőrében. – Engem a közönség éltet. Azt ugyan nem tudom fejben tartani, hogy mikor és hol kell megjelennem, de van egy remek noteszom, az mindenre tudja a választ – mondta a nemzet színésze, akinek a magánélete cseppet sem hétköznapi. Törőcsik Marival való válása után elvette Voith Ági színésznőt, akitől a mai napig nem vált el, noha hosszú évek óta mindketten új párra találtak. – Na, erről sosem beszélek, inkább otthon hagyom a témát. A helyzet az, hogy a válás gondolata sosem merült fel bennem. Én nem állok sorba a válási papírok miatt, időm sem lenne rá. Minden úgy van jól, ahogy van, jól vagyunk mi így – zárta rövidre Bodrogi Gyula.
A színművész rengeteg elfoglaltsága mellett idén nyaralni sem ment, de mint mondja, nem is igazán szeret kiszakadni a mindennapokból. – Nagy szerencsém van, hogy nekem sosem kellett azon gondolkodnom, mit kellett volna másképp csinálnom a szakmámban vagy az életemben. Biztos voltak hibák, nehézségek, de mindenből tanultam, mindent elfogadtam úgy, ahogy volt. Nekem sosem fordult meg a fejemben, hogy abba szeretném hagyni a hivatásom, és ezért hálás vagyok. Éppen ezért nem is kell kapcsolódnom a mindennapi élethez, és nem is kell elszakadnom tőle. Ha erre vágyom, elmegyek vadászni vagy főzök egy finomat.


Fotó: FEM3

Bodrogi Gyula unokái, Bence és Enikő már megszokták, hogy híres nagypapájukat megállítják az utcán.


Az unokáimnak én vagyok Süsü

Bodrogi Gyula, mindenki Süsüje talán a legjobban két unokája, a kilencéves Bence és a hétéves Enikő miatt büszke erre a szerepre. – A kicsik természetesen tudják, hogy én voltam Süsü, szeretik is a mesét, de nekik ez nem szenzáció. Természetes dolog, hogy a nagypapa hangján szólal meg az egyfejű. Számukra az sem meglepő, ha velem vannak valahol és felismernek az utcán az emberek, rám köszönnek, én pedig vissza, ahogyan ők is. Szeretem velük tölteni az időmet, amikor csak tudunk, találkozunk. A fiúunokámmal sokszor elmegyünk horgászni is, és ha szeretné, egyszer megtanítom vadászni.

Bodrogi Gyula Bodrogi Gyula *** Local Caption *** 6

Bodrogi Gyula
A Nemzet színésze (Fotó: Máté Krisztián)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Több hónapos kezelés vár Marcellinára

    Több hónapos kezelés vár Marcellinára

    Marcellina életveszélyes balesetet szenvedett, ahol bordái és keze is eltört. Súlyos sérülései miatt koncertejeit is le kellett lemondania és egy hosszú ideig tartó rehabilitáció vár rá.

  • Sztárdömping a TV2-n

    Sztárdömping a TV2-n

    Sztárok, rettegés, sok nevetés – a TV2 csoport tegnap bemutatta, milyen műsorokkal készülnek az őszre.