EUR: 310,23 Ft
CHF: 258,69 Ft
2018. április 20., péntek
Tivadar

Külföld

Brutális! Tömegverekedés, nemi erőszak a karneválon – Videó!

Szörnyű tömegverekedéssé fajult Notting Hill-i karnevál, London hagyományos afro-karibi fesztiválja. Az eddigi információk szerint eddig 450 embert tartóztattak le, 43 rendőr és több száz szórakozó fiatal sérült meg.

Victoria Borwick, Kensington parlamenti képviselője úgy nyilatkozott, hogy a rendezvény többet nem tartható meg, ha ez a „bűnözők fesztiváljává” válik.

A sérültek közt van egy 16 éves fiú is, akinek azéletéért küzdenek, miután gyomron szúrták a karneválon.

A letartóztatások közt 108 eset kábítószerrel kapcsolatos, több mint félszáz embert fegyveres támadás miatt vettek őrizetbe, hat embert pedig szexuális bűncselekmény miatt vittek be az egyenruhások.

Kapcsolódó Cikkek

 • Így szólítják Kim Dzsong Un feleségét

  Így szólítják Kim Dzsong Un feleségét

  A hivatalos észak-koreai média újabban “tisztelt first ladynek” szólítja Kim Dzsong Un észak-koreai vezető feleségét, Zsi Szol Dzut, megfigyelők pedig arra hívják fel a figyelmet, hogy ez cím több mint negyven éve nem volt használatban az országban – írta csütörtökön a Ria Novosztyi orosz hírügynökség.

 • Még több migránst erőltetne Brüsszel Európára

  Még több migránst erőltetne Brüsszel Európára

  Németország szolidaritásának köszönhetően a várakozásokat meghaladó számban érkezhetnek afrikai és közel-keleti menekültek az Európai Unióba (EU) az Európai Bizottság áttelepítési programja révén – mondta a brüsszeli bizottság migrációs ügyekért felelős tagja egy csütörtöki német lapinterjúban.

 • Soros fia és párja is Budapestre jönnek

  Soros fia és párja is Budapestre jönnek

  Soros György képtelen belenyugodni a választási vereségbe, nem adja fel a migránsok betelepítésének tervét. A hét elején Brüsszelbe ment, hogy ismét onnan támadja Magyarországot.