EUR: 323,50 Ft
CHF: 285,02 Ft
2018. szeptember 25., kedd
Eufrozina, Kende

Külföld

Brutális! Tömegverekedés, nemi erőszak a karneválon – Videó!

Szörnyű tömegverekedéssé fajult Notting Hill-i karnevál, London hagyományos afro-karibi fesztiválja. Az eddigi információk szerint eddig 450 embert tartóztattak le, 43 rendőr és több száz szórakozó fiatal sérült meg.

Victoria Borwick, Kensington parlamenti képviselője úgy nyilatkozott, hogy a rendezvény többet nem tartható meg, ha ez a „bűnözők fesztiváljává” válik.

A sérültek közt van egy 16 éves fiú is, akinek azéletéért küzdenek, miután gyomron szúrták a karneválon.

A letartóztatások közt 108 eset kábítószerrel kapcsolatos, több mint félszáz embert fegyveres támadás miatt vettek őrizetbe, hat embert pedig szexuális bűncselekmény miatt vittek be az egyenruhások.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ne csigázz!

  Ne csigázz!

  Bármilyen hihetetlen is, hatalmas izgalommal várják a győztes befutót a csigák gyorsasági versenyén a fehérorosz fővárostól, Minszktől 30 kilométerre fekvő Novaje Polje faluban.

 • Börtönbe küldték a drogot

  Börtönbe küldték a drogot

  Különös szállítmányba rejtette a börtönbe szánt drogot egy ismeretlen adományozó.Több millió dollár értékű kokaint találtak egy banánszállítmány közé rejtve Texas amerikai állam igazságügyi hatóságai.

 • Tarolt A végzet órája

  Tarolt A végzet órája

  Óriási sikert aratott a gótikus ifjúsági horrorregényből forgatott A végzet órája című film, amire a legtöbb észak-amerikai mozinéző volt kíváncsi.