2018. április 20., péntek
Tivadar

Belföld

Buktak a dunaharaszti dílerek! Ilyen egy drograzzia – videó!

A szigetszentmiklósi rendőrök két vendéglátóhelyen tartottak ellenőrzést Dunaharasztiban, amelynek során 11 fővel szemben kábítószer fogyasztás miatt, egy fővel szemben kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt kezdeményeztek eljárást.

Az ellenőrzés alkalmával a nyomozók az üzletek helyiségeit, valamint az ott parkoló járműveket átkutatták, kábítószer-kereső kutyával átvizsgálták, továbbá az ott tartózkodó személyeket elszámoltatták. Az intézkedés eredményeként 11 fővel szemben indított eljárást a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság kábítószer fogyasztással összefüggésben – írja a Police.hu.

Továbbá kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogták és előállították, majd – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök C. Károly 41 éves budapesti lakost.

Az egyik presszó üzemi helyiségéből, az ott lévő széfből – a keresőkutya jelzése alapján – csekély mennyiségű kábítószer-gyanús anyag került elő.

Kapcsolódó Cikkek

 • Varga Mihály: A gazdaságpolitikai célok változatlanok maradnak

  Varga Mihály: A gazdaságpolitikai célok változatlanok maradnak

  A választások eredménye megerősítette, hogy a gazdaságpolitikai célok változatlanok maradnak, így a következő években is a tartós, évi 4 százalék körüli növekedés, a stabil pénzügyi alapok fenntartása, az államadósság csökkentése, az államháztartási hiány további mérséklése, a munkanélküliség csökkentése és a teljes foglalkoztatás megvalósítása kiemelten fontos marad – mondta a nemzetgazdasági miniszter pénteken Budapesten.

 • 48 millió forintos bírságot kapott a UPC

  48 millió forintos bírságot kapott a UPC

  Jogszerűtlen piaci magatartása miatt 48 millió forintos bírsággal sújtotta a UPC-t az alapvető európai uniós és hazai jogszabályok súlyos és tudatos megsértése miatt a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).

 • Holland kutató: A migráció nem megoldás

  Holland kutató: A migráció nem megoldás

  A migráció, vallás és gazdaság címmel rendezett nemzetközi szakmai konferenciát a Migrációkutató Intézet (MKI) és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Stratégiai Védelmi Kutatóközpontja múlthét csütörtökön.