EUR: 325,34 Ft
CHF: 289,65 Ft
2019. május 27., hétfő
Hella

Extra

Claudia Schiffer 46 éves és bombanő

Claudia Schiffer holnap lesz 46 éves. Az egykori topmodell még mindig bomba formában van és dögösebb, mint valaha. A szépség mindössze 17 éves volt, amikor felfedezték egy diszkóban: a divatügynök azonnal leszólította a fiatal szőkeséget és innentől kezdve a karrierje szélsebesen ívelt felfelé. Cindy Crawforddal és Naomi Campbell-lel megváltoztatták a divatvilágot a nyolcvanas-kilencvenes években. Hat évig élt David Copperfielddel, majd hozzáment a filmproducer Matthew Vaughnhoz. Három gyereket nevel, Caspart, Clemetine-t és Cosima Violetet, terhességei azonban nem hagytak nyomot az alakján.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jolie még mindig a válásán kesereg

  Jolie még mindig a válásán kesereg

  Angelina Jolie és Brad Pitt hónapokkal ezelőtt végre hivatalosan is elváltak, az ex nej azonban még mindig azon gondolkodik, hogy vajon hol rontották el.

 • Magyar sikerek Cannes-ban

  Magyar sikerek Cannes-ban

  Különösen sikeresek voltak a magyarok a 72. cannes-i filmfesztiválon. Egy 13 éves magyar kisfiút, Százados Ábelt és az Oscar- és Golden Globe-díjat nyert Saul fia rendezőjét, Nemes Jeles Lászlót is ünnepelték.

 • Emilia Clarke: Beskatulyáztak

  Emilia Clarke: Beskatulyáztak

  A Trónok harca Daenerysét megszemélyesítő Emilia Clarke bevallotta, hogy évekkel ezelőtt nemet mondott a Szürke ötven árnyalata című film főszerepére…