EUR: 345,80 Ft
CHF: 319,95 Ft
2020. augusztus 07., péntek
Ibolya

Sport

Csalódott! Djokovic elsírta magát – Fotó!

Nagyon csalódottan és könnyeivel küszködve nyilatkozott a vasárnapi veresége után a világelső szerb Novak Djokovic, aki óriási meglepetésre már az első fordulóban búcsúzni kényszerült a riói olimpia férfi tenisztornájától.

A 29 éves játékos leszegett fejjel vonult le a pályáról az argentin Juan Martin del Potróval szemben két játszmában elveszített meccs után, amelyet pályafutása “egyik legkeserűbb vereségének” nevezett.


Rio de Janeiro, 2016. augusztus 8. A szerb Novak Djokovic, miután 6:7; 6:7 arányban vereséget szenvedett az argentin Juan Martín del Potrótól a 2016-os riói nyári olimpia teniszversenye férfi egyesének első fordulójában a Rio de Janeiró-i Olimpiai Teniszközpontban 2016. augusztus 7-én. (MTI/EPA/Michael Reynolds)

A szerb Novak Djokovic, miután 6:7; 6:7 arányban vereséget szenvedett az argentin Juan Martín del Potrótól  (MTI/EPA/Michael Reynolds)

“Nem könnyű most kezelnem a helyzetet, még nagyon frissek az élmények” – mondta a 2008-as pekingi olimpián bronzérmes Djokovic. “Nem most kaptam ki először, s nem is utoljára, ez viszont azért fáj különösen, mert az olimpián történt.”

A szerb teniszező kiemelte, hogy a brazil közönség kiváló volt, úgy érezte, mintha hazai pályán játszott volna.

Kapcsolódó Cikkek