EUR: 310,94 Ft
CHF: 259,63 Ft
2018. április 22., vasárnap
Csilla, Noémi

Egyéb XVIII.kerület XXI.kerület

Csilla vászonra viszi kedvenceinket

A művészet több formájába is belekóstolt gyerekként, végül kiderült, a kézügyességére alapozhat. Pap Csilla piacra dobta első alkotásait. A faliképek nyugalmat sugároznak, a szerelmet és az állatokat állítva a középpontba.

Pap Csilla, Csillout design Klauzál téri piac, Antik Placc ( Fotó: Sáfár Tibor)

Szerelem, állatok, nyugalom, ezt kínálja a Csillout
( Fotó: Sáfár Tibor)

– Zenei általános iskolába jártam, de kiderült, nincs tehetségem a zenéhez, ellentétben más művészeti ágakkal. Gimnáziumban dráma szakos voltam, ami szintén kreativitást igényel. A kézműves munkák pedig már menet közben előjöttek – vallott az érdekes kezdetről lapunknak Pap Csilla, aki nemrég kezdte megvalósítani önmagát azzal, hogy Csillout Design néven falra akasztható képeket készít. – Eleinte saját használatra és családi ajándéknak készítettem kisebb tárgyakat. Gyöngyöt fűztem, ékszereket készítettem, majd jöttek a képszerű fonalgrafikák. Most már vászonra készítek különböző technikákkal képeket. Jobbára festékszóróval dolgozom, de rajzolok is.


Pap Csilla, Csillout design Klauzál téri piac, Antik Placc ( Fotó: Sáfár Tibor)

Az örök és megunhatatlan téma
( Fotó: Sáfár Tibor)

A faliképekhez most már bárki hozzájuthat, az elmúlt fél évben összegyűlt műveket vasárnaponként a Klauzál utcai piacon lehet megtalálni vagy külön egyedi darabok is rendelhetők a Csillout Design közösségi oldalán vagy a csilloutdesigne@gmail.com címen.

– Első körben a szerelmes tematikájúak születtek, azt hiszem, ez az, ami mindannyiunkat a legjobban foglalkoztat. Nagyon állatbarát vagyok, ezért a másik fő téma az állatvilág. Az első képemen egy zsiráf volt, ami megrendelésre született. Talán a kávézási szenvedélyemet lehet még felfedezni itt-ott – mondta nevetve a képekről. Nem a zsiráf volt az egyetlen megrendelés, elmondása szerint egyre többen kérnek személyes ihletésű képet.


– Legutóbb is meglátták az egyik kutyás darabot, és kérték, hogy az ő kedvencükről is legyen egy, kaptam egy képet a máltai selyemkutyusukról, ami alapján el tudtam készíteni a festményt.

Csilla chill outja

Pap Csilla, Csillout design Klauzál téri piac, Antik Placc ( Fotó: Sáfár Tibor)

Jól mutatna a bejáratnál
( Fotó: Sáfár Tibor)

A Csillout egy szójáték, mely a nevéből (Csilla) és a chill out elnevezésű zenei stílusból állt össze, ami nyugalmat áraszt, a hallgatójában ellazulást eredményez. – Adta magát, hiszen a képeimben nem a drámaiság, inkább a letisztultság, a nyugalom fedezhető fel.

21-ből 18

Pap Csilla, Csillout design Klauzál téri piac, Antik Placc ( Fotó: Sáfár Tibor)

Bármilyen téma vászonra kerül
( Fotó: Sáfár Tibor)

Csepelen született, ott is nőtt fel, de hosszú évek óta Pestszentlőrinc a második otthona, hiszen a PLER férfi kézilabdacsapatánál dolgozik helyettes nevelőként és sajtómunkatársként. – Édesanyámék Csepelen vettek telket, én oda születtem, ott tanultam. Aztán kézilabdáztam, és jártam PLER-meccsekre, majd elkezdtem dolgozni a klub alkalmazottjaként, ahol felajánlották a költözés lehetőségét a közeli kollégiumba. Azóta lőrinci is vagyok.

Kapcsolódó Cikkek