2020. augusztus 09., vasárnap
Emőd

Extra

Damu Edina nem áll meg a lejtőn

Damu Edina saját bevallása szerint küzd, hogy magához vehesse kislányát, a körülötte élők válófélben lévő férjével, Damu Rolanddal együtt azonban már tehetetlennek érzik magukat. A férfi állítja, felesége közel két hónapja nem látogatta meg Maját, és azt is kétli, hogy valóban megverték volna az asszonyt.

Mint arról a Blikk beszámolt, Damu Edina körül továbbra is áll a bál: óriási monoklival a szeme alatt fotózták le az asszonyt, aki állította: megverték, mert tartozott valakinek. Válásra készülő férje szerint azonban sántít a történet.


– Rengeteget könyörögtem Edinának, hogy térjen meg, fogadja be Istent, és jobban lesz, de sajnos ő szenvedélybeteg – kezdte a Lokálnak Damu Roland. – Ebben a hónapban már ötödször volt a detoxikálóban. Maját már június 11-e óta nem látogatta meg, pedig minden ehhez szükséges dolgot megkap tőlem. Veszek neki bérletet is, de nem jár ki. Négy nappal ezelőtt felhívott és elmondta, hogy sövényvágás közben nagyon megütötte őt egy akácfa ága, amely azután az oldalát is megszúrta. A korábban a feleségemről közölt képeken nem előző napi ütés látható, ez egyértelmű – mondta Roland. – Kényszergyógykezelésre lenne szüksége, mert minden alkalommal maximum három napot maradt önszántából a kórházban. Mindennap imádkozom érte.

Damu Roland felesége és anyósa   (Fotó: Máté Krisztián)

Damu Edina  (Fotó: Máté Krisztián)

A Lokál nemrégiben Érden járt, ahol a helyiek szerint rendszeresen előfordul, hogy Edina alkoholra kéreget. – Minden éjjel itt van a kereszteződésnél és kocsikat állít meg. Azt hazudja, hogy a kislánya beteg és kórházba került, az ő kezelésére kell a pénz. Sokan felismerik, de akad, aki beveszi a sztorit, és valamennyi aprót mindig sikerül összegyűjtenie, amit aztán a dohányboltban alkoholra költhet – mesélte az éjjel-nappali kisbolt eladója, aki legutóbb már nem bírta nézni az éjjel kettőkor ittasan az úttesten kóválygó asszonyt, és egy alapos fejmosás után hazazavarta.


Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Facebook/ Damu Roland

Fotó: Facebook/ Damu Roland

Kapcsolódó Cikkek