2020. augusztus 09., vasárnap
Emőd

Extra

Dobó Ági: Nem érdekel, ha rossz anyának gondolnak

Dobó Ági nem hisz a tökéletes anyaképben és felvállalja azt is, ha hibázik. Hároméves kisfia, Beni nemrég kisebb balesetet szenvedett és a volt szépségkirálynő nem tagadja, hogy ez részben az ő hibája is volt. 

Kulcsár Edina mentorprogramjának (Education Kulcsár) sajtótájékoztatója. 2016.07.27 Fotó: Mészáros Diána

Dobó Ági két hónap múlva életet ad második gyermekének
Fotó: Mészáros Diána

– Nemrég a kisfiam megsérült biciklizés közben, és ezt kiposztoltam a hivatalos közösségi oldalamra – kezdte a Lokál Extrának Dobó Ági.


– Elismerem, hogy hibáztunk a párommal, mert nem adtunk rá megfelelő védőfelszerelést, ezért megsérült az orra és a szája. Az őszinteségem azonban eléggé megosztó volt a követőim számára: volt, aki szerint ez nem tartozott a nagyközönségre, mások viszont örültek, hogy végre valaki nem titkolja el az ilyen hibákat. Szerintem az ismert embereknek is fontos felvállalniuk, hogy igenis vannak valós problémáik és nem mindenben tökéletesek. Pont ezért indítottam el az IgazAnya blogomat is, mert édesanyaként gyakran szembesültem azzal, hogy olyan dolgokat is meg kellett oldanom, amiről más helyeken, cikkekben nem volt szó, mert csak az anyaság szépségét emelték ki.  A követőim hálásak, mert őszintén vállalom, ha valamit elrontottam és ettől még nem vagyok rossz anya – vélekedett Ági, aki két hónap múlva életet ad második kisfiának. A szépség úgy érzi, már most sok közös vonás van a kicsi és a hároméves Beni között.

– Ő is rettenetesen aktív, még itt, a beszélgetés alatt is folyamatosan mocorog.  Most sokkal rutinosabbnak érzem magam, mint az első terhességemnél. Jobban megválogatom, hogy mit eszem és csupán tíz kiló plusz szaladt fel, az első várandósságom alatt viszont 23 kilót híztam, és imádtam nassolni – mondta Ági, aki már a szülést is megtervezte.


– Szeretném, ha minden ugyanúgy történne, mint az első fiam születésénél: apukával együtt, ugyanabban a kórházban, ugyanannál a doktornál, akinél Beni is született, természetes úton, a kádban vajúdva élném át ezt a csodát.

dobo_agi_2

Kisfia lesz!

dobó ági és családja

Dobó Ági kedvesével és Benivel

 

Forrás: facebook/doboagihivatalos

Csúnyán megsérült Beni arca Forrás: facebook/doboagihivatalos

Kapcsolódó Cikkek