EUR: 323,50 Ft
CHF: 285,02 Ft
2018. szeptember 25., kedd
Eufrozina, Kende

Külföld

Dráma a fedélzeten! Tizenhat embert szállítottak kórházba egy kényszerleszállás után

Nem műszaki hiba miatt, hanem egy brutálisan erős turbulencia következtében megsérült utasok miatt kellett kényszerleszállást végrehajtania az United Airlines Londonba tartó gépének.

A Boeing 767-300 az Atlanti-óceán fölött került a szokatlanul erős turbulenciába, aminek következtében akkora rázkódásokat kellett átélniük az utasoknak, hogy tizenhat ember, köztük a gép személyzetének két tagja is megsérült. A United Airlines Houstoniból induló járata végül az írországi Shannonban landolt, ahol már orvosok és ápolók várták az utasokat. – írja a BBC.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ne csigázz!

  Ne csigázz!

  Bármilyen hihetetlen is, hatalmas izgalommal várják a győztes befutót a csigák gyorsasági versenyén a fehérorosz fővárostól, Minszktől 30 kilométerre fekvő Novaje Polje faluban.

 • Börtönbe küldték a drogot

  Börtönbe küldték a drogot

  Különös szállítmányba rejtette a börtönbe szánt drogot egy ismeretlen adományozó.Több millió dollár értékű kokaint találtak egy banánszállítmány közé rejtve Texas amerikai állam igazságügyi hatóságai.

 • Tarolt A végzet órája

  Tarolt A végzet órája

  Óriási sikert aratott a gótikus ifjúsági horrorregényből forgatott A végzet órája című film, amire a legtöbb észak-amerikai mozinéző volt kíváncsi.