EUR: 310,23 Ft
CHF: 258,69 Ft
2018. április 20., péntek
Tivadar

Külföld

Dráma a fedélzeten! Tizenhat embert szállítottak kórházba egy kényszerleszállás után

Nem műszaki hiba miatt, hanem egy brutálisan erős turbulencia következtében megsérült utasok miatt kellett kényszerleszállást végrehajtania az United Airlines Londonba tartó gépének.

A Boeing 767-300 az Atlanti-óceán fölött került a szokatlanul erős turbulenciába, aminek következtében akkora rázkódásokat kellett átélniük az utasoknak, hogy tizenhat ember, köztük a gép személyzetének két tagja is megsérült. A United Airlines Houstoniból induló járata végül az írországi Shannonban landolt, ahol már orvosok és ápolók várták az utasokat. – írja a BBC.

Kapcsolódó Cikkek

 • Így szólítják Kim Dzsong Un feleségét

  Így szólítják Kim Dzsong Un feleségét

  A hivatalos észak-koreai média újabban “tisztelt first ladynek” szólítja Kim Dzsong Un észak-koreai vezető feleségét, Zsi Szol Dzut, megfigyelők pedig arra hívják fel a figyelmet, hogy ez cím több mint negyven éve nem volt használatban az országban – írta csütörtökön a Ria Novosztyi orosz hírügynökség.

 • Még több migránst erőltetne Brüsszel Európára

  Még több migránst erőltetne Brüsszel Európára

  Németország szolidaritásának köszönhetően a várakozásokat meghaladó számban érkezhetnek afrikai és közel-keleti menekültek az Európai Unióba (EU) az Európai Bizottság áttelepítési programja révén – mondta a brüsszeli bizottság migrációs ügyekért felelős tagja egy csütörtöki német lapinterjúban.

 • Soros fia és párja is Budapestre jönnek

  Soros fia és párja is Budapestre jönnek

  Soros György képtelen belenyugodni a választási vereségbe, nem adja fel a migránsok betelepítésének tervét. A hét elején Brüsszelbe ment, hogy ismét onnan támadja Magyarországot.