EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 22., szombat
Móric

Extra

Dudás Miklós: Forrófejű vagyok, nem bolti tolvaj!

– Nem vagyok bolti tolvaj, csak egy szerethető forrófejű srác! – fakadt ki a Lokálnak Dudás Miklós. A kajakvilágbajnok már nagyon megbánta, hogy „lopással” próbált visszavágni az üzletnek, ahol az alkalmazottak szemtelenkedtek vele, az üzletvezető pedig nem ért rá.

– Az okozott kárt megtérítem, és tudom, iszonyú nagy hülyeséget csináltam. Azt nem bánom, hogy megpróbáltam valahogyan elégtételt venni, csak azt, hogy olyan módját választottam ennek, amiért az emberekben most egy téves kép alakult ki rólam. A piti tolvajé, pedig tényleg nem vagyok az! – magyarázta Miklós, akit bolti lopással gyanúsítanak, miután az egyik plázában 80 ezer forint értékben három ruhadarabot rejtett a táskájába. A sportember szerint ez a történet nem akkor és nem ott kezdődött. A doppingvád miatt, ami miatt az olimpiai szereplése is elúszott, alapból rossz hangulatban van, és mindazt a sok indokolatlan kötekedést, bántást, gúnyolódást, amit hosszú évek óta el kell tűrnie, most nem tudta a helyén kezelni.


– Magas, kisportolt srác vagyok. Világbajnok! Buknak rám a csajok és sokan irigykednek rám, emiatt folyamatosan céltáblává válok. Dobáltak már meg tojással a dugóban, mert drága szponzorautóval jártam. A diszkóban odajönnek hozzám a lányok ismerkedni, aztán a pasijuk meg szét akarja verni az arcom. A doppingügy óta pedig csak még több lett a beszólogatás.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy a sportoló kedvese Magyarország egyik legszebb lánya, aki után folyamatosan cuppognak, cicegnek, fütyülnek a férfiak.


– Ketten vásárlási szándékkal mentünk az üzletbe, sokszor hagytunk már ott nem kevés pénzt. A biztonsági őrök cuppogni kezdtek. Aztán amíg válogattunk, hallottam a dolgozók nevetgélését is és elkaptam a dopping szót is – idézte fel Miklós az üzletben történteket. – Nagyon bántó és megalázó volt. Próbáltam felhívni az üzletvezetőt, de nem ért rám. Na, itt elszakadt a cérna! Nem tudtam, mit tegyek, szétfeszített a tehetetlen düh! Valahogy vissza akartam vágni. Letéptem a lopásgátlót, betettem a táskámba a cuccokat és elindultam. Tudtam, hogy tudják! Tudtam, hogy nem jutok ki velük a kapun. Nem is akartam! Ez az egész nem erről szólt! – magyarázta a sportoló, akitől egyébként a kisstílűség valóban messze állt idáig. Gyakran vett részt jótékonysági akciókban, rendszeresen támogat százezres adományokkal állatmenhelyeket, nehéz körülmények között élő sportoló gyerekeket, bajbajutottakat.

– Visszacsinálni nem tudom! Ez van! Az okozott kárt megtérítem, mert továbbra is hangsúlyozom: nem az a 80 ezer forint, nem az a három ruhadarab kellett!

Kapcsolódó Cikkek