2018. április 20., péntek
Tivadar

Extra

Durva felvételek! Így veri párja Lindsay Lohant – Videó!

Néhány napja Lindsay Lohan és kedvese, Egor Tarabasov balhéjától hangos a világsajtó.

Most előkerült egy videó is, amin jól látható, amint a színésznőre támad orosz milliárdos barátja egy görög szigeten, Mykonoson tengerpartján.  A balhé oka állítólag az volt, hogy Jegor félrelépet, amit Lohan érthető módon nem igazán tolerált.

Nem ez volt az első összetűzése a fiatal párnak. A The Sun videója szerint az apartmanjukban is összekaptak, ahol hasonlóképpen, mint a tengerparton, tettlegességig fajult a veszekedés.

Kapcsolódó Cikkek

 • Prince halálában senki sem bűnös

  Prince halálában senki sem bűnös

  Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.

 • 23 kilót hízott Charlize Theron

  23 kilót hízott Charlize Theron

  Nagyon megviselte az Oscar-díjas színésznőt, hogy 23 kilót kellett híznia a Tully című film főszerepe miatt. Reggelire cukros shake-et és hamburgert evett, hogy folyamatosan hízzon, így nem érezte jól magát a film forgatása közben.