EUR: 330,90 Ft
CHF: 301,09 Ft
2019. október 20., vasárnap
Vendel

Belföld

Elásott holttestet találtak a rendőrök – Videó!

Ököllel ütötte – vágta vitapartnerét L. I., akinek az áldozata belehalt sérüléseibe. Ekkor a 35 éves román férfi az udvaron elásta a halálra vert kiskörösi férfit.

Telefonon értesítették a rendőröket június 12-én arról, hogy két nappal korábban egy kiskőrösi ingatlanban egy román állampolgár bántalmazott egy 46 éves helyi férfit, aki később életét vesztette.


A rendőrök a bejelentést követően azonnal helyszíni szemlét tartottak az ingatlanon, ahol az udvaron elásva egy férfi holttestet találtak. A rendelkezésre álló információk szerint L. I. 35 éves román állampolgár 2016. június 10-én előzetes szóváltást követően ököllel több alkalommal a fején megütötte a helyi lakost, aki néhány órával később meghalt. Az elsődleges orvosszakértői vélemény alapján bántalmazás okozta a sértett halálát – írja a Police.hu.

A nyomozók L. I. országos körözését rendelték el. Az eljárás során felmerült a gyanú, hogy a feltételezett elkövető külföldön tartózkodik, ezért a bíróság európai elfogatóparancsot bocsátott ki. Végül július 29-én elfogták, majd Kiszombor Közúti Határátkelőhelyen átadták a Bács-Kiskun megyei nyomozóknak.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek