2019. október 16., szerda
Gál

Extra

Elhalasztotta esküvőjét Molnár Andi

Jövőre halasztotta esküvőjét Molnár Andi. A késlekedés azonban nem azt jelenti, hogy volt tanítványával való kapcsolatával probléma lenne. Sőt! Éppen a rengeteg nyári programjuk miatt nem maradt idő az előkészületekre.

A számos televíziós műsorból ismert táncosnő tavaly nyáron ismerkedett meg szerelmével, akivel alig több mint fél évvel később együtt utaztak el Balira. Az utazás minden bizonnyal örök emlék marad Andi számára, akinek párja az egzotikus szigeten kérte meg a kezét. A szerelmesek azóta folyamatosan tervezik esküvőjük részleteit, amit végül csak jövőre tartanak meg.


molnar_a_kamaras_i_sziget (1)

Andi a Sziget Jack Daniel’s sátrában a szakács tudását is bemutatta. Barátainak általában vőlegénye készíti a harapnivalót.

– A nyár életemben először most a nyaralásról szólt. Sokat voltunk belföldön, Ausztráliából voltak itt a barátaink, és nemrég tértem vissza az USA-ból. Nagyon jól megvagyunk a párommal, de még mindig csak tervezgetjük az esküvőt. Nem volt még túl sok időnk ezzel foglalkozni, még mindig a megfelelő helyszín kiválasztásánál tartunk. Szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy tökéletes köztünk a harmónia, nincs semmi feszültség, ami miatt halasztanunk kellene a lagzit – mesélte Andi, majd megosztott egy-két részletet a tervezett esküvőről a Lokál Extra olvasóival.

– Nem szeretném, ha megjátszás lenne benne. Nem vagyok az a hagyományos, asztalon táncolós, sátras lagzis típusú menyasszony. Élőzene biztos lesz, amire egész éjszaka lehet táncolni. A párom éppen tőlem vett magánórákat, persze akkor még nem tudhattam, hogy azokra a lépésekre tanítom meg, amelyekkel majd engem fog forgatni a menyasszonyi ruhámban – lelkendezett Andi.


molnár andi_instagram

Forrás: molnarandi12/instagram

A szerelmesek sok pihenést is igyekeztek beiktatni a sűrű nyári programba. A fesztiválszezon kihagyhatatlan volt Andi számára, aki a Balaton Soundon és a Sziget Fesztiválon is bulizott egy jót szerelmével. A táncosnő megosztotta velünk legrázósabb „szigetes” élményét is.

– Gimnazistaként a deszkás stílus szerint öltözködtem, és az egyik koncert alatt elhagytam a cipőmet, mert igazi deszkásként nem fűztem be. Egy csomóan jöttek nekem segíteni, és végül sikeresen megtaláltuk. Szinte minden évben kint vagyok, volt, amikor napszemüvegárusként dolgoztam végig a fesztivált – mesélte Andi.

Szállodában dolgozott

Kevesen tudják, de több mint tíz évvel ezelőtt Andi egy ötgyémántos szállodában töltötte egyéves gyakorlatát az amerikai Coloradóban.

Trained Orca or Killer Whale (Orcinus orca), Shamu Stadium, SeaWorld, San Diego, California, USA, Image: 88601374, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, imageBROKER

Credit line: Profimedia, imageBROKER

 

– Idén visszamentem a régi munkahelyemre, ahol a szállodai gyakorlati időm alatt szolgáltam fel. Sok magyar sulitársam és barátom él kint, nagyon örültem, hogy újra láthattam őket, mert van olyan barátnőm, aki kint ment férjhez. Persze most több időm volt szórakozni, az egyik legnagyobb élményem, hogy San Diegóban végre találkozhattam Shamuval, a gyilkos bálnával, aki a helyi Seaworldben lép fel.

Kapcsolódó Cikkek

 • Andy Vajna drámájáról vallott Vajna Tímea

  Andy Vajna drámájáról vallott Vajna Tímea

  Nap mint nap szembesülnie kellett volna az emlékekkel a producernek az Egyesült Államokban, ahol a fia véget vetett az életének, ezért döntött úgy Andy Vajna, hogy haza költözik Magyarországra.

 • Ezért rajong Madár Vera

  Ezért rajong Madár Vera

  Bár a népszerű színésznő nádszál karcsú és vigyáz az alakjára, de imádja a finom falatokat és kimondottan rajong a különleges ételekért.

 • Ilyés Jenifer: Amiért jöttem, az teljesült

  Ilyés Jenifer: Amiért jöttem, az teljesült

  Ilyés Jenifer kissé csalódott, hogy  távoznia kellett a Sztárban Sztár leszekből! A célja azonban így is teljesült: a műsornak köszönhetően ugyanis rátalált egy menedzser, akivel már el is kezdték a közös munkát.