EUR: 312,65 Ft
CHF: 260,89 Ft
2018. április 25., szerda
Márk

Belföld

Elkapták! Barbara volt a budapesti drogdíler – Videó!

Hétfőn délután figyeltek fel a rendőrök arra a fiatal nőre, akinél több kilónyi kábítószert találtak egy budapesti szállodában.

A rendőrök átvizsgálták B. Barbara ruházatát és a nála lévő csomagokat, amelyekben készpénzt és több tasakba csomagolva közel három és fél kilogramm ismeretlen anyagot találtak és foglaltak le. A szakértő elsődleges véleménye szerint a lefoglalt kábítószergyanús anyag kokain – írja a Police.hu.

B. Barbara kabátjában egy feltehetően hamis okiratot is találtak a nyomozók. A hotel szobájában, valamint a nő budapesti tartózkodási helyén is házkutatást tartottak, ahol további kábítószergyanús anyagokat, valamint azok terjesztéséhez használatos átlátszó tasakokat és mérleget találtak. Ezeket szintén lefoglalták.

Kapcsolódó Cikkek

  • Orbán megvalósítja Trump álmát

    Orbán megvalósítja Trump álmát

    Orbán Viktor gazdasági modellje Donald Tump amerikai elnök álmát valósítja meg – írta Magyarországgal foglalkozó elemzésében a Bloomberg.

  • Gyárfás blöffel védekezik

    Gyárfás blöffel védekezik

    Bár a nyomozóhatóság a Magyar Idők szerint egy vágatlan, Portik Tamás és Gyárfás Tamás közötti beszélgetés hangfelvétele alapján gyanúsítja a volt úszószövetségi elnököt felbujtóként a Fenyő-gyilkossággal, Gyárfás úgy nyilatkozott: éppen ez a hangfelvétel tisztázhatná őt, ezért annak nyilvánosságra hozását szorgalmazza.