EUR: 338,03 Ft
CHF: 315,10 Ft
2020. január 29., szerda
Adél

Belföld

Eltemették Zsófit

Egyházi szertartással búcsúztatták el a hétvégén a gödöllői B. Zsófit, aki július 28-án hunyt el, amikor autóját Sz. Lajos el akarta vinni. Miközben ezt próbálta megakadályozni, a jármű elsodorta és agyonnyomta. A zokogó szülők után több száz gyászoló fiatal lépkedett a lány hófehér urnája mögött a családi sírboltig. Zsófi egykori röplabdás csapattársai egy érmet hagytak a síron.

– Zsófi valóban egy álruhás angyal volt. Amikor az a gazember elvette az életét, mindannyiunk lelkéből vett el egy darabot – sóhajtotta sírva a lány egyik barátja a szertartás végén. Zsófi családját annyira megviselte a tragédia, hogy a pap arra kérte a gyászolókat, tekintsenek el a személyes részvétnyilvánítástól.

zsófi temetés1 zsófi temetés2

Kapcsolódó Cikkek

  • Migránsok próbáltak meg áttörni a határon

    Migránsok próbáltak meg áttörni a határon

    Hatvan migráns próbált áttörni a röszkei közúti átkelőnél kedden hajnalban – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Az eset után összeült a Belügyminisztérium Migrációs Munkacsoportja, az ülésen Orbán Viktor is részt vett.

  • Demokratikus jogokat korlátozna Karácsony

    Demokratikus jogokat korlátozna Karácsony

    A Fidesz szerint Karácsony Gergely durván korlátozná a fővárosi képviselők demokratikus jogait. Láng Zsolt frakcióvezető a Fővárosi Közgyűlés szervezeti és működési szabályzata módosításának visszavonására szólította fel a főpolgármestert.