EUR: 326,34 Ft
CHF: 289,14 Ft
2019. május 22., szerda
Júlia, Rita

Belföld

Eltemették Zsófit

Egyházi szertartással búcsúztatták el a hétvégén a gödöllői B. Zsófit, aki július 28-án hunyt el, amikor autóját Sz. Lajos el akarta vinni. Miközben ezt próbálta megakadályozni, a jármű elsodorta és agyonnyomta. A zokogó szülők után több száz gyászoló fiatal lépkedett a lány hófehér urnája mögött a családi sírboltig. Zsófi egykori röplabdás csapattársai egy érmet hagytak a síron.

– Zsófi valóban egy álruhás angyal volt. Amikor az a gazember elvette az életét, mindannyiunk lelkéből vett el egy darabot – sóhajtotta sírva a lány egyik barátja a szertartás végén. Zsófi családját annyira megviselte a tragédia, hogy a pap arra kérte a gyászolókat, tekintsenek el a személyes részvétnyilvánítástól.

zsófi temetés1 zsófi temetés2

Kapcsolódó Cikkek

 • Így befolyásolja az EP-választásokat a Soros-hálózat

  Így befolyásolja az EP-választásokat a Soros-hálózat

  Klímasztrájk felkiáltással szervez Európaszerte, így Magyarországon is tüntetéssorozatot két nappal az EP-választások előtt a Soros-hálozathoz ezer szálon kötődő AVAAZ háttérszervezet, ráadásul a beharangozásokban a klímaváltozásnál jóval többet foglalkoznak az egyesült Európa eszméjével és a migránssimogató politika megtartásával.

 • Hamarosan elindul az e-jegyrendszer

  Hamarosan elindul az e-jegyrendszer

  Már nem kell sokat várni, ugyanis egy hónapon belül elindulhat Budapesten a közösségi közlekedésben az e-jegyrendszer kísérleti programja.

 • Brüsszel újra erőlteti a migrációt

  Brüsszel újra erőlteti a migrációt

  A választási kampány kezdetén minden képviselőhöz eljuttatták az Európai Unió legfrissebb hivatalos dokumentumát a nemzetközi migrációról. A Jean-Claude Juncker vezette bizottság által megrendelt, márciusban publikált tanulmányból jól látszik, hogy az unió vezetői a migrációt tartják az európai jövő alapjának – írta a V4NA nemzetközi hírügynökség.