EUR: 330,32 Ft
CHF: 300,43 Ft
2019. október 18., péntek
Lukács

Egyéb XX.kerület XXIII.kerület

Endre újra a keretben

Meghívást kapott a labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányától, Bernd Storcktól az erzsébeti Botka Endre (piros-feketében), hogy augusztus 22-től egy héten át közösen készüljön a közelgő világbajnoki selejtezők előtt a válogatott keret többi tagjával.

A Honvéd jobbhátvédjét többször is meginvitálták már az edzőtáborba, ám a keretszűkítésnél rendre kimaradt. Most annyival jobbak az esélyei, hogy az alapember Fiola Attila az Európa-bajnokság óta sérült.

Debrecen, 2016. március 12. A debreceni Dusan Brkovic (b) és a kispesti Botka Endre a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában játszott DVSC-TEVA - Budapest Honvéd mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2016. március 12-én. A fővárosi csapat 3-0-ra győzött. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Kapcsolódó Cikkek

 • Kinyitották a Kikötőt

  Kinyitották a Kikötőt

  A Kikötő Közösségi Sziget Nyílt Napján ingyenes családi, gyermek, ifjúsági programokkal várták az érdeklődőket!

 • Az egykori Cserhát lakóira emlékeztek

  Az egykori Cserhát lakóira emlékeztek

  Kilencedik alkalommal rendezte meg a városrész múltját felidéző megemlékezést a Cserhát Baráti Társaság a Lovassy Gimnázium udvarán találgató emlékjelnél.

 • Lázár János: Jól haladnak a tram-train munkálatai

  Lázár János: Jól haladnak a tram-train munkálatai

  Jelen pillanatban nincs akadálya annak, hogy 2021 őszén járjon a Tram-Train – ismertette Lázár János. A projektért és a dél-alföldi közlekedés fejlesztéséért felelős kormánybiztos hozzátette, Hódmezővásárhelyen a jövő év tavaszára befejeződik a kivitelezés.