EUR: 330,32 Ft
CHF: 300,43 Ft
2019. október 18., péntek
Lukács

Egyéb V.kerület

Erdők a belvárosban

Erdővarázs címmel interaktív programmal és színes műsorokkal mutatkoznak be szeptember 9-én és 10-én a magyarországi erdők a belvárosban, ahol az érdeklődők figyelmét az erdők sokszínűségére és az ország természeti környezetére kívánják felhívni a szervezők. 

A rendezvénynek a Szabadság tér ad otthont, ahol az erdész szakemberek 11 sátorban interaktív foglalkozásokon mutatják be az erdők érdekes világát az érdeklődő gyermekek és családok számára.
Minden tematikus sátorban két-két erdőgazdaság várja vendégeit olyan foglalkozásokkal és bemutatókkal, amelyek az erdészeti erdei iskolák pedagógiai programján alapulnak és az erdészeti tevékenység egy-egy fontos területéhez kötődnek, de koncertekkel és művészeti programokkal is készülnek a szervezők.

Erdő

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Kinyitották a Kikötőt

    Kinyitották a Kikötőt

    A Kikötő Közösségi Sziget Nyílt Napján ingyenes családi, gyermek, ifjúsági programokkal várták az érdeklődőket!

  • Lázár János: Jól haladnak a tram-train munkálatai

    Lázár János: Jól haladnak a tram-train munkálatai

    Jelen pillanatban nincs akadálya annak, hogy 2021 őszén járjon a Tram-Train – ismertette Lázár János. A projektért és a dél-alföldi közlekedés fejlesztéséért felelős kormánybiztos hozzátette, Hódmezővásárhelyen a jövő év tavaszára befejeződik a kivitelezés.