EUR: 323,50 Ft
CHF: 285,02 Ft
2018. szeptember 25., kedd
Eufrozina, Kende

Extra

Fegyverrel randalírozott Chris Brown, letartóztatták

Házkutatást követően őrizetbe vette a rendőrség Chris Brown amerikai énekest Los Angeles-i házában azzal a gyanúval, hogy lőfegyverrel fenyegetőzött – közölték a helyi hatóságok.

A popsztár házához órákkal korábban vonult ki a rendőrség, miután egy nő a 911-es segélyhívó számon segítséget kért a hatóságoktól.


A 27 éves Brown őrizetbe vételét megelőzően Instagram-oldalán tagadta bűnösségét, és azt mondta, arra ébredt, hogy rendőrök vannak az otthona körül, és arra várnak, hogy megkapják az engedélyt a Los Angeles-i Tarzana negyedben fekvő ház átkutatására.

Chris Brown who is accused of pulling a gun on a woman during a house party at his Tarzana home., Image: 298343791, License: Rights-managed, Restrictions: -ALLCOUNTRY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Splash

Házkutatást követően őrizetbe vette a rendőrség Chris Brown amerikai énekest /Fotó: Profimedia

A TMZ.com és a Los Angeles Times című helyi napilap korábban arról számolt be, hogy az énekes fegyverrel fenyegetett meg egy nőt. A rendőrök állítólag kábítószert is találtak a házában.

Nem ez az első eset, hogy a popsztár erőszakos cselekménnyel kerül összefüggésbe. 2009-ben Brown akkori barátnőjét, Rihannát bántalmazta. Az énekesre korábban, különféle erőszakos cselekedetek miatt kiszabott próbaidő tavaly járt le.

Tarzana, CA - Los Angeles police are seeking a search warrant for singer Chris Brown’s Tarzana home to look for a weapon he allegedly used to threaten a woman early Tuesday morning, according to law enforcement sources. Officers responded to a woman’s call for help at the residence in the 5000 block of Corbin Avenue about 3 a.m. Tuesday, said LAPD Officer Liliana Preciado. The woman said Brown pointed a gun at her during a violent rage before she ran outside to call police, according to police sources who were not authorized to speak publicly about the case. There are reports that Chris Brown turned in a bag filled with weapons and drugs. A group of Chris Brown's friends were detained by the LAPD for questioning regarding the incident just outside his home. August 30, 2016, Image: 298339871, License: Rights-managed, Restrictions: NO Brazil, Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI

A popsztár házához órákkal korábban vonult ki a rendőrség, miután egy nő a 911-es segélyhívó számon segítséget kért a hatóságoktól /Fotó: Profimedia

Kapcsolódó Cikkek

  • Több hónapos kezelés vár Marcellinára

    Több hónapos kezelés vár Marcellinára

    Marcellina életveszélyes balesetet szenvedett, ahol bordái és keze is eltört. Súlyos sérülései miatt koncertejeit is le kellett lemondania és egy hosszú ideig tartó rehabilitáció vár rá.

  • Sztárdömping a TV2-n

    Sztárdömping a TV2-n

    Sztárok, rettegés, sok nevetés – a TV2 csoport tegnap bemutatta, milyen műsorokkal készülnek az őszre.