2020. augusztus 07., péntek
Ibolya

Külföld

Földbe csapódott az utasokkal teli gép – Videó!

Még ezekben a percekben is tűzoltók igyekeznek eloltani a lángokat annál a repülőgépnél, ami a dubaji repülőtéren csapódott a földbe.

A balesetet műszaki hiba okozhatta, miután a futómű nyitószerkezete felmondta a szolgálatot.

Az Emirates 521-es járatán összesen 275 ember tartózkodott.

“Minden utast épségben és biztonságban kimenekítettünk a repülőgépből” – közölte a kormány információs irodája. “Megerősítjük, hogy baleset történt augusztus harmadikán 12 óra 45 perckor a dubaji repülőtéren” – olvasható a légitársaság Twitter-oldalán. A közösségi hálón terjedő képeken a repülőtér leszállópályáján fekete füstoszlopok láthatók.

Co7So5iWcAAlJyw.jpg large

Fotó: Alex Macheras Twitter oldala

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszavonul a brit külügyminisztérium macskája

  Visszavonul a brit külügyminisztérium macskája

  Nyugdíjba megy Palmerston macska, amely a brit külügyminisztérium főegerészeként szolgált az elmúlt több mint 4 évben – tudatta az állat Twitter-oldala mintegy 100 ezer követőjével pénteken.

 • Bejegyzik az első orosz vakcinát

  Bejegyzik az első orosz vakcinát

  Hamarosan lezárul a Gamaleja Intézet által kifejlesztett, Covid-19 elleni első orosz vakcina tesztelése, és a jövő héten bejegyzik – jelentette be Oleg Gridnyev orosz egészségügyi miniszterhelyettes pénteken újságíróknak Ufában, egy helyi kórházbővítés ünnepségén.

 • Európában a járvány második hullámára készülnek

  Európában a járvány második hullámára készülnek

  Különböző szigorításokkal a koronavírus-járvány második hullámára készülnek Európában, ahol továbbra is a legmagasabb a vírus okozta Covid-19-betegség halálos áldozatainak száma: a 708 ezerből 202 ezret a kontinensről jelentettek.