EUR: 326,33 Ft
CHF: 290,79 Ft
2019. május 24., péntek
Eszter, Eliza

Egyéb I.kerület XII.kerület

Graffitivel dekorál a bevásárlóközpont

A graffitikről sokunknak csak a lehangoló aluljárók, elhagyatott, romos épületek, a tűzfalak vagy még rosszabb esetben az összefirkált házfalak jutnak eszünkbe.

A MOM Park most merész lépésre szánta el magát, és bevitte a felújítás alatt álló épület falai közé az illegális művészet legmenőbb hazai képviselőinek munkáit. A művek bizonyos részei egy 60-szor 90-es kiemelhető felületre készültek, amelyeket a MOM Park Galéria értékesít, a befolyó összeget pedig jótékony célra fordítja.

Graffiti a Mom parkban (Fotó: Máté Krisztián)

A felújítás alatt graffitivel dekorálják a folyosókat (Fotó: Máté Krisztián)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Továbbra is erős a magyar bankrendszer sokkellenálló-képessége

    Továbbra is erős a magyar bankrendszer sokkellenálló-képessége

    Továbbra is erős a magyar bankrendszer sokkellenálló-képessége, a hazai bankrendszer intézményei egy jelentős negatív makrogazdasági sokk esetén is megfelelnének a szabályozói elvárásoknak – derül ki a jegybank csütörtökön közzétett Pénzügyi stabilitási jelentéséből.

  • Ismét Szalay Ferenc a kosárlabda-szövetség elnöke

    Ismét Szalay Ferenc a kosárlabda-szövetség elnöke

    További négy évre választották meg Szalay Ferenc polgármestert a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) elnökének. A politikus – aki korábban NB I-es kosárlabdázó volt és szakedzői képesítése is van – már kilenc éve tölti be az elnöki posztot: először 2010-ben választották meg öt évre, majd 2015-ben további négy évre.