EUR: 310,19 Ft
CHF: 258,61 Ft
2018. április 20., péntek
Tivadar

Extra

Halálos autórablás: Sz. Lajos húga is gyanúsított lehet

Szorul a hurok Sz. Lajos gödöllői zenész nyaka körül, aki információink szerint vallomásával ellentétben nem a tragikusan végződő autórablás előtt, hanem csak utána vett be gyógyszert és itta le magát.

sz.lajosA Lokál információi szerint nemcsak Sz. Lajosnak, hanem a húgának, Csillának is felelni kell a nyomozók kérdéseire. A lány ugyanis teljesen véletlenül a tragédia időpontjában a közeli kávézóban beszélgetett egy barátnőjével. A csattanásra kiszaladt az útra, az árokba borult autóból kikászálódó bátyjának telefonon kocsit hívott, majd vele együtt távozott a helyszínről. Elképzelhető, hogy nemcsak bűnpártolásért, hanem segítségnyújtás elmulasztásáért is felelnie kell.


Mint azt a Lokál megírta, a gödöllői B. Zsófi július 28-án késő este érkezett kocsijával a házuk elé. Míg kiszállt kinyitni a kertkaput, Sz. Lajos beugrott az autóba és megpróbált elhajtani vele. Zsófi az ablakon keresztül a kormányba kapaszkodott, de a férfi az árokba hajtva halálra gázolta a lányt. A nyereségvágyból elkövetett emberöléssel gyanúsított Sz. Lajos arra hivatkozott, hogy a tragédia előtt gyógyszert vett be és alkoholt ivott rá, bódult állapota miatt pedig nem emlékszik semmire. A Lokál azonban megtudta: többen is látták, amint nem sokkal B. Zsófi halála után gyógyszereket vett be és leitta magát egy belvárosi étteremben. Ha ez bebizonyosodik, a férfi sokkal súlyosabb büntetésre számíthat.

– Éjjel fél tizenegykor Sz. Lajos leült az egyik asztalhoz és rengeteg gyógyszert vett be, majd megitta a magával hozott pálinkát és sört – emlékezik a történtekre az étterem tulajdonosa. – Amikor észrevettem, mit csinál, rászóltam, hogy menjen ki, de láttam rajta, hogy a bajt keresi, és inkább nem erősködtem. Ivás közben telefonálgatott, a barátait hívta, kérte, vigyék haza, de nem jött érte senki. A végén taxit rendelt, de addigra úgy berúgott, hogy a sofőr kiszállította a kocsiból.


Műszaki hibában bízott az ügyvéd

Sz. Lajos ügyvédje, dr. Borsos József abban bízik, a tragédiában talán szerepet játszott Zsófi kocsijának esetleges műszaki hibája, ami enyhítheti ügyfele felelősségét. Azonban lapunk megtudta: Zsófi autója hibátlan állapotban volt, nem sokkal a baleset előtt vizsgálták át egy szervizben.

halálos godollo 007

Berze-Zsofia1-FB

Kapcsolódó Cikkek

 • Prince halálában senki sem bűnös

  Prince halálában senki sem bűnös

  Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.

 • 23 kilót hízott Charlize Theron

  23 kilót hízott Charlize Theron

  Nagyon megviselte az Oscar-díjas színésznőt, hogy 23 kilót kellett híznia a Tully című film főszerepe miatt. Reggelire cukros shake-et és hamburgert evett, hogy folyamatosan hízzon, így nem érezte jól magát a film forgatása közben.