EUR: 326,28 Ft
CHF: 289,09 Ft
2019. május 22., szerda
Júlia, Rita

Extra

Hoppá! Mellbimbót villantott Sharon Stone – Fotó!

Nyaralás alatt sem hazudtolja meg önmagát a hajdani bombázó.

Bár a Velencén nyaraló Sharon Stone most megpróbálta álcázni magát, egy malőr miatt mégis minden szem rászegeződött.

Az 58 éves színésznő bikinifelsője kissé elcsúszott, ami miatt érthető, hogy a tengerparton pihenő urak nem bírták levenni róla a szemüket.

*PREMIUM EXCLUSIVE* Venice, CA - Peek-A-Boo! Sharon Stone suffers a nip slip at Venice Beach, but doesn't seem to mind as she doesn't bother to fix her swimsuit while at the beach with a friend. *SHOT ON 8/11/16*     August 13, 2016, Image: 296848410, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI

Fotó: Profimedia, AKM-GSI

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Nyilvánosan támadják Gyurcsányék Liptait és Tóth Verát

  Nyilvánosan támadják Gyurcsányék Liptait és Tóth Verát

  Lejárató hadjáratot indítottak Gyurcsányék a magyar sztárvilág ellen. A DK-n aktivistája, Homonnay Gergely saját közösségi oldalán fakadt ki és vonta kérdőre Tóth Verát, Liptai Claudiát és Ördög Nórát, amiért nem foglalnak állást politikai kérdésekben.

 • A legcukibb rosszcsont: Lajos herceg

  A legcukibb rosszcsont: Lajos herceg

  Vilmos herceget és Katalin hercegnét három csemetéjével együtt most látta először a világ közös fotón. A hercegné nemrég egy kertrészletet tervezett a Chelsea Garden Show-ra ahova a kicsiket is elvitték, az egyéves Lajos herceg pedig ellopta a showt.

 • Milliókért árulja Kim cuccait Kanye West

  Milliókért árulja Kim cuccait Kanye West

  Kim Kardashian már többször is aukcióra bocsátotta márkás cuccait, ezúttal azonban a férje, Kanye West döntött úgy, hogy ideje ismét kiselejtezni felesége gardróbját, mert szerinte az ami ott van, az maga a pokol.

 • Összeköltözött párjával Jordán Tamás

  Összeköltözött párjával Jordán Tamás

  Jordán Tamás már több mint egy éve boldog új párjával, és nemrég össze is költöztek. A színész egészsége pedig újra régi amióta szerelme mellette van, akit gyermekei is nagyon megszerettek.