EUR: 326,43 Ft
CHF: 290,18 Ft
2019. május 22., szerda
Júlia, Rita

Extra

Houdini bőrébe bújik Miller Zoltán

Weisz Erik, alias Harry Houdini magyar származású illuzionista és bűvész életét feldolgozó musicalt mutatnak be november 5–6-án a MOM Sport színpadán. Az ősbemutatóra a modern látványvilágon túl illuzionistashow-val is készülnek a darab megálmodói, akik Miller Zoltánt kérték fel a címszerepre, de láthatjuk a darabban Polyák Lillát, Serbán Attilát, Szabó Győzőt és Székhelyi Józsefet. Már most hatalmas érdeklődés övezi a produkciót, amelynek zeneszerzője Varga Bálint, aki volt már Mariah Carrey-koncert hangszerelője is, a dalszövegek pedig Kal Pintér Mihály tollából származnak, aki többek között Cserháti Zsuzsának is írt slágereket. Már a musical plakátfotózása is fergeteges hangulatban telt annak ellenére, hogy Polyák Lilla lábát egy baleset miatt nemrégiben műteni kellett.

Houdini című musical plakátfotózás, Miller Zoltán, Polyák Lilla, Szabó Győző és Serbán Attila. (Fotó: Máté Krisztián)

Houdini című musical plakátfotózás, Miller Zoltán, Polyák Lilla, Szabó Győző és Serbán Attila. (Fotó: Máté Krisztián)


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Mobilmentes nyarat a lurkóknak!

  Mobilmentes nyarat a lurkóknak!

  “Tedd már le azt a mobilt!” – mordul fel gyakorta a legtöbb szülő, látva, hogy gyermeke nem tud leszakadni az online világról. Ha mázlink van, a csemete engedelmesen kilép a virtuális valóságból, ám gyakorta következik az unalom.

 • Így lehet valakiből Magyarország Szépe

  Így lehet valakiből Magyarország Szépe

  Április 28-án megkezdődött az idei Magyarország Szépe casting. Minden eddiginél több fiatal lány tette magát próbára, de hogy közülük ki lesz a 2019-es Miss World Hungary az a júniusi döntőben derül ki, melyet a Duna TV élőben közvetít majd.

 • Istenes Bence: Tudom, hogy a zenével még dolgom van az életben

  Istenes Bence: Tudom, hogy a zenével még dolgom van az életben

  „Ha bakancslista, akkor egyértelműen a zene van az első helyen. Érzem, hogy a zenével még dolgom van ebben az életben” – mondta Istenes Bence, aki nagy izgalommal készül arra, hogy június 16-án a Budapest Park x UNICEF Segélykoncert műsorvezetője legyen.

 • Lelkes fogadtatásban részesült Tarantino filmje

  Lelkes fogadtatásban részesült Tarantino filmje

  Lelkes fogadtatásban részesült Quentin Tarantino a Volt egyszer egy Hollywood című filmje, amelyet kedd este mutattak be a 72. cannes-i fesztivál hivatalos versenyprogramjában. Az idei válogatás leginkább várt alkotásának főszerepeit alakító világsztárok, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio és Margot Robbie a rendezővel együtt érkeztek és vonultak fel a fesztiválpalota vörös szőnyegén.