EUR: 326,79 Ft
CHF: 290,99 Ft
2019. május 23., csütörtök
Dezső

Extra

Hujber Feri megint túlhajtja magát

Hujber Feri érzi, hogy nincs minden rendben az egészségével, de nem hajlandó tudomást venni róla és kicsit lassítani. A színész nem először hajtja magát a végkimerülésig, de a Lokálnak elárulta: ő sem tudja, mi lesz ennek az őrült tempónak a vége.

Hujber Ferenc (Fotó: Máté Krisztián)

Hujber Ferenc (Fotó: Máté Krisztián)

A színész élete minden, csak nem unalmas: egyszerűen mindig történik körülötte valami. Ahogy azt a lokal.hu elsőként megírta, pár hete egyik éjjel rosszul lett és egy idegsebészeti klinikán kötött ki. Egy ország aggódott a színészért, akinek mindenki legnagyobb meglepetésére másnap délelőtt már se híre, se hamva nem volt az intézményben. Ellentmondásos sajtóinformációk után lapunknak végül elismerte, hogy maga hívta a mentőt, és bevitték kivizsgálásra, de miután úgy érezte, jobban van, se szó, se beszéd távozott a kórházból. Ráadásul nem ez volt az első eset, hogy Hujber Feri összeomlott. A színészt tavaly szilveszterkor életveszélyes állapotban szállították kórházba, mert összeomlott a keringése. Az orvosok kétszer hozták vissza a halálból, és miután felépült, azt ígérte, változtat az életmódján. Hiába azonban az újabb intő jelek, a színész a történtek ellenére sem írt elő magának legalább egy pár hetes pihenést, továbbra is őrült tempóban hajtja magát. Amikor hogyléte felől érdeklődtünk, épp az edzőteremből tartott egy nagy erőbedobást igénylő énekes-táncos darab próbára.


– Most jöttem ki csatak izzadtan az edzőteremből, egy buszban ülök, és épp játszani indulok egy olyan darabban, amiben énekelek és táncolok is. Szóval most úgy  érzem, nincs baj, aztán meglátjuk, mi jön még – mondta a Lokálnak Hujber Ferenc, akinek szavaiból azért kivehető, hogy ő is érzi: nincs minden rendben az egészségével, de képtelen lassítani, sőt folyamatosan újabb munkákon töri a fejét.

– Nagyon erős egyéniség vagyok, ezért nem nagyon szeretnek a rendezők, hozzám biztos kéz kell, mert elég határozottan kinyilvánítom, mit és hogyan szeretnék csinálni. De ahhoz, hogy elérjek valamit a színpadon, nem csupán a rendezőt kell lenyomnom, hanem egy egész színház igazgatóságát, és nem jó kiszolgáltatottnak lenni. Pont ezért a következő nagy lépés az, hogy a másik oldalon, rendezőként is kipróbálom magam – árulta el jövőbeni terveit a színész.


Hujber Ferenc (Fotó: Máté Krisztián)

Hujber Ferenc (Fotó: Máté Krisztián)

 

Gesztesit is helyettesíti

Nem elég a saját munkája, még barátja, Gesztesi Károly helyére is beugrott a színész, így a múlt év vége óta a Grease című musicalben is szerepel. – Természetes volt, hogy segítek neki, beugrottam a helyére, de azóta felváltva játszunk a darabban. Elég sokat letett már az asztalra, de sokak szemében még mindig leterített medve, akibe, úgy gondolják, bele lehet rúgni, pedig most már teljesen jól van – szögezte le Hujber.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Elhalmozzák a kis Archie-t

  Elhalmozzák a kis Archie-t

  Május 6-án megszületett Harry herceg és Meghan hercegné első gyermeke, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, aki már most egy igazi kis világsztár.

 • Aurelio ellen vallott barátja

  Aurelio ellen vallott barátja

  Kedden reggel elkezdődött Aurelio tárgyalása a Kecskeméti Törvényszéken. A vád szerint a valóságshow-hős barátaival együtt elrabolta és bántalmazta N.

 • Liu Shaolin Sándor: Lili megadja nekem a szabadságot

  Liu Shaolin Sándor: Lili megadja nekem a szabadságot

  Liu Shaolin Sándor decemberben ismerkedett meg a gyönyörű énekesnővel, Péterffy Lilivel, akivel azóta is tart a szerelem. Az olimpiai bajnok rövid pályás gyorskorcsolyázó a Lokálnak elárulta: Lili az első lány, aki megadja neki a kellő szabadságot, ezért is mondott igent a TV2 Ázsia Expressz című műsorára.