EUR: 331,72 Ft
CHF: 301,74 Ft
2019. október 15., kedd
Teréz

Életmód

Így bújnak el a hírességek Capri szigetén

A helyiek pontosan tisztában vannak vele, hogy melyik villa, kié, azért mégis sikerült beazonosítani pár “házikót”.

Bloggerünk különös utazásra invitálja az olvasókat.


“Bátran kijelenthetjük, hogy Capri egy négyzetkilométeren található hírességek aránya mit sem változott az elmúlt 200 évben. A mai napig a sztárok közkedvelt célpontja. Legyen szó villa vásárlásról, vagy csak egy “szimpla” kiruccanásról. A nyári időszakban a magán yachtok ellepik a Marina Grandét. A helyiek pontosan tisztában vannak vele, hogy melyik, kié, mégis diszkréten kezelik az általam érintett témát, ugyanis nagyon hosszas kutatás után írhatom le a soraimat. Nehézségeim ellenére azt gondolom, hogy ez így van jól. Talán pontosan ennek köszönheti a sziget a szűnni nem akaró közkedveltségét” – írja a Italiamo blog vezetője.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen Valentino, a híres olasz divatdiktátor villája, vagy érdekel, hol piheni ki magát a Swarovski ékszerek készítőjének családtagja, nézz bele az italiamo.blog.hu oldalára!

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Irány a Vértes és a Gerecse!

    Irány a Vértes és a Gerecse!

    Már nyolc kötettel büszkélkedhet a KidsOasis meseútikönyv-sorozata. Az Utazik a család könyveiben nyolc magyarországi tájegységről, régióról olvashatnak a gyerekek saját nyelvükön, közérthetően, viccesen, kedvesen.

  • Miért fontos a fogszabályozás?

    Miért fontos a fogszabályozás?

    A fogszabályozás célja nem kizárólag a fogak, a fogsor esztétikusabbá tétele, hanem a harapási rendellenességek megszüntetése is, ami a fogak és az állkapocs rendezetlen helyzete miatt is kialakulhat.