2018. szeptember 20., csütörtök
Friderika

Életmód

Ikonikus napszemüvegek mindenféle stílusban

klasszikus

A pilótafazon soha nem megy ki a divatból

Ahogy a gardróbunk minden darabja, a napszemüvegünk is árulkodik rólunk – akár a klasszikus vonalvezetést, az extravagáns, feltűnő dizájnt, vagy a vakító strasszokat kedveljük. Ha még nem találta meg az igazán önhöz illő darabot, ami hosszú éveken át elkísérheti, segít a MOM Park Vision Express útmutatója.

Időtlen fazonok


Ha olyan darabot szeretne, amely minden összeállításhoz passzol, akkor a klasszikus fazonok között érdemes keresgélni, mint a wayfarer, az aviator, vagyis pilótaszemüveg, a félig fémkeretes clubmaster, vagy az örök retró macskaszem. Ha megvan a kedvenc, bátran hordhatja bármilyen szereléshez, hiszen soha nem megy ki a  a divatból.

audrey-hepburn-breakfast-at-tiffanys-sunglasses

Audrey Hepburn hozta divatba ezt a stílust

A sztárok kedvence


A hatalmas, fél arcot betakaró oversize napszemüvegek a sztároknál már-már alapdarabnak számítanak, hiszen így könnyen eltűnhetnek a kíváncsi tekintetek elől. Nekünk, hétköznapi embereknek ugyan nincs szükségünk ilyen varázseszközre, mégis érdemes lehet beszerezni egy méretes darabot: kényelmes, és nem csupán a szemet, hanem az arc nagy részét is óvja a napsugaraktól. Ez a trend azonban elsősorban a fiatal nőkhöz illik, az idősebb hölgyeknek körültekintően kell választaniuk.

színes

Néha kell egy kis móka

Színes egyéniségek

Ha nem szeretne elbújni a világ elől, mindenkinek megmutathatja a legtrendibb arcát egy vidám, színes napszemüvegben! A ragyogó színek nem csupán jókedvre derítenek, segítségükkel személyiségünket vagy pillanatnyi hangulatunkat is kifejezhetjük. Ráadásul a kevésbé harsány árnyalatok akár egy elegánsabb ruhatárba is beilleszthetők.

kerek

Mindenkinek jól áll a Lennon-fazon

Így kerek a világ

John Lennon kedvence, a kerek lencsés fazon a hetvenes évek egyik ikonikus darabja. A nagy divatházak kifutóin visszaköszönt, és a vintage-őrületből a napszemüvegek sem maradhatnak ki. Idén a fesztiválokon is a kerek forma hódít minden méretben és színben az élénkneontól a pasztelles lencsékig, egy markánsabb felső résszel díszített verzió pedig szinte ékszerként is viselhető.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Színes őszi receptek

    Színes őszi receptek

    Ősszel új alapanyagok kerülnek az asztalra. A piros gyümölcsös szezonnak vége, itt az ideje, hogy átadják a helyüket a sárga sütőtöknek és a lila szilvának.

  • Ki tart majd el kit?

    Ki tart majd el kit?

    Ma a fiatalok átlagosan 27,4 évesen hagyják el a szülői fészket. Nem akarnak kiröppenni, holott többnyire dolgoznak, önálló keresettel rendelkeznek. Ennek ellenére a fizetésüket zsebpénzként kezelik, vagyis felnőttkoruk elején is lényegében a szüleik tartják el őket.