2019. október 15., kedd
Teréz

Életmód

Ikonikus napszemüvegek mindenféle stílusban

klasszikus

A pilótafazon soha nem megy ki a divatból

Ahogy a gardróbunk minden darabja, a napszemüvegünk is árulkodik rólunk – akár a klasszikus vonalvezetést, az extravagáns, feltűnő dizájnt, vagy a vakító strasszokat kedveljük. Ha még nem találta meg az igazán önhöz illő darabot, ami hosszú éveken át elkísérheti, segít a MOM Park Vision Express útmutatója.

Időtlen fazonok


Ha olyan darabot szeretne, amely minden összeállításhoz passzol, akkor a klasszikus fazonok között érdemes keresgélni, mint a wayfarer, az aviator, vagyis pilótaszemüveg, a félig fémkeretes clubmaster, vagy az örök retró macskaszem. Ha megvan a kedvenc, bátran hordhatja bármilyen szereléshez, hiszen soha nem megy ki a  a divatból.

audrey-hepburn-breakfast-at-tiffanys-sunglasses

Audrey Hepburn hozta divatba ezt a stílust

A sztárok kedvence


A hatalmas, fél arcot betakaró oversize napszemüvegek a sztároknál már-már alapdarabnak számítanak, hiszen így könnyen eltűnhetnek a kíváncsi tekintetek elől. Nekünk, hétköznapi embereknek ugyan nincs szükségünk ilyen varázseszközre, mégis érdemes lehet beszerezni egy méretes darabot: kényelmes, és nem csupán a szemet, hanem az arc nagy részét is óvja a napsugaraktól. Ez a trend azonban elsősorban a fiatal nőkhöz illik, az idősebb hölgyeknek körültekintően kell választaniuk.

színes

Néha kell egy kis móka

Színes egyéniségek

Ha nem szeretne elbújni a világ elől, mindenkinek megmutathatja a legtrendibb arcát egy vidám, színes napszemüvegben! A ragyogó színek nem csupán jókedvre derítenek, segítségükkel személyiségünket vagy pillanatnyi hangulatunkat is kifejezhetjük. Ráadásul a kevésbé harsány árnyalatok akár egy elegánsabb ruhatárba is beilleszthetők.

kerek

Mindenkinek jól áll a Lennon-fazon

Így kerek a világ

John Lennon kedvence, a kerek lencsés fazon a hetvenes évek egyik ikonikus darabja. A nagy divatházak kifutóin visszaköszönt, és a vintage-őrületből a napszemüvegek sem maradhatnak ki. Idén a fesztiválokon is a kerek forma hódít minden méretben és színben az élénkneontól a pasztelles lencsékig, egy markánsabb felső résszel díszített verzió pedig szinte ékszerként is viselhető.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Irány a Vértes és a Gerecse!

    Irány a Vértes és a Gerecse!

    Már nyolc kötettel büszkélkedhet a KidsOasis meseútikönyv-sorozata. Az Utazik a család könyveiben nyolc magyarországi tájegységről, régióról olvashatnak a gyerekek saját nyelvükön, közérthetően, viccesen, kedvesen.

  • Miért fontos a fogszabályozás?

    Miért fontos a fogszabályozás?

    A fogszabályozás célja nem kizárólag a fogak, a fogsor esztétikusabbá tétele, hanem a harapási rendellenességek megszüntetése is, ami a fogak és az állkapocs rendezetlen helyzete miatt is kialakulhat.