EUR: 310,27 Ft
CHF: 258,68 Ft
2018. április 19., csütörtök
Emma

Extra

Ingatlanosból a hazai deep house egyik nagyágyúja

Úgy tűnik, az eddigi lemezlovas élmezőnynek igazán kemény kihívója akadt Liszkai Gergely, vagyis Pure Mr G személyében, aki ma már a legmenőbb hazai fesztiválok sátrait tölti meg, a főváros top helyein mixel és egyre több klubba hívják rezidens Dj-nek.

– 2008-ban huszonkét évesen döntöttem el, hogy lemezlovas leszek. Egyszerűen beleszerettem ebbe a szakmába és persze voltak ismerőseim, barátaim is innen, de legfőképpen a kitartásomnak és némi szerencsének köszönhetem, hogy ma itt vagyok – kezdte Pure Mr G, aki kihangsúlyozta, autodidakta módon sajátította el a szakma finomságait. – Mindent magam tanultam meg, figyeltem a nagyokat és önerőből küzdöttem fel magam oda, hogy ma már Budapest legelitebb klubjaiban is zenélek, így az Ötkertben, Bobban, Brooklynban és 2012 óta a Balaton Sound, Volt és a Sziget visszajáró Dj-je vagyok, úgy, hogy tényleg szinte a semmiből jöttem – mondta büszkén Gergely, aki egy igazán jól fizető szakmát hagyott hátra a zenéért. – Olyan szinten magával sodort ez az életérzés és a szakma, hogy bár remekül fizető állásom volt az egyik hazai ingatlan vállalatnál, két éve felmondtam. Korábban hat évig együtt csináltam a kettőt, úgy szoktam mondani, hogy éjszaka felvettem a Batman ruhámat és megmentettem néhány ember zenei ízlését. De szerencsére ma már csak az igazi szerelemnek, a zenének élhetek – mesélte a Dj, akinek saját védjegye is van. – A mondat, ami nélkül nem kezdődhet buli: Szálljon a deep és legyen tánc, ezt szoktam mondani mielőtt a lovak közé csapok. Ezen kívül pedig van két karkötőm, amik nélkül sosem megyek fel a színpadra, amolyan kabalák.
Fotó: Instagram

Fotó: Instagram

Mivel Pure Mr G már tökéletes magabiztossággal pörgeti a lemezeket és forog az éjszakai életben, elkerülhetetlen, hogy nők százai rajongjanak érte, és természetesen ő is kapott már pikáns ajánlatokat. – Szerencsére elég sokan követnek már a közösségi oldalamon, és minden jelölésnek külön örülök, hiszen egyre többen kezdenek megismerni. Ezzel együtt azonban egyre több furcsa levelet kapok, de a legizgalmasabb ajánlatokat általában a Dj pult mögött kapom. Egyszer bugyit tömtek a kezembe, de akadt már olyan is, aki egy aktust ajánlott nekem a baseball sapkámért cserébe, ezektől azonban már egyáltalán nem jövök zavarba. Szerintem még trendi is a nők körében egy Dj-vel flörtölni – mesélte nevetve Pure Mr G, aki az idei Sziget fesztiválon is több alkalommal fellép majd, addig pedig továbbra is a jól megszokott klubokban lép fel estéről estére.
Fotó: Instagram

Fotó: Instagram


Kapcsolódó Cikkek

  • Peller Károly: Apa azt akarta, hogy hentes legyek

    Peller Károly: Apa azt akarta, hogy hentes legyek

    Peller Károly az Operett színház fiatal tehetsége eddig nem nagyon mesélt gyermekkoráról, de a Lokállal kivételt tett. A színész őszintén beszélt apjáról füződő különleges, olykor rideg kapcsolatáról: édesapja nem támogatta fiát a pályán, szerette volna ha ő is hentesként keresné a kenyerét.