EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 23., vasárnap
Tekla, Líviusz

Extra

Iszak Eszter máris összeköltözött új szerelmével?

Néhány hete váltak szét Iszak Eszter és Dobrády Ákos útjai, és úgy tűnik, a VIVA csinos műsorvezetője máris újra szerelmes. A Lokál olvasója épp jelen volt, amikor Eszter beköltözött új otthonába, méghozzá nem egyedül, hanem egy fiatal, jóképű férfival.

...hanem ezzel, a letisztult és dögös szettel talált meg végérvényesen

Iszak Eszter

Bár csak tegnap robbantotta a hírt a Blikk, hogy Iszak Eszter és Dobrády Ákos szakítottak, már jó néhány napja sejteni lehetett, hogy valami nem stimmel a sztárpár kapcsolatában. Noha mindketten kinn voltak a Szigeten, a TNT énekese egyedül, Eszter nélkül bulizott, aki barátokkal múlatta az időt és szemmel láthatóan egyáltalán nem keresték egymás társaságát. A Lokál is próbálta a fesztiválon szóra bírni Ákost, de a mindig közlékeny és jó kedélyű előadó most meglepő módon visszautasította a beszélgetést, és telefonját nyomkodva mélabúsan továbbállt. A viharfelhők azonban nem mostanában kezdtek el gyűlni a pár felett: már a tavalyi Siófoki Nagy Retrofesztiválon is láthatóan volt némi zavar a kapcsolatukban, hisz a kedvese fellépésére érkező Eszter végül meg se várta az énekest, inkább egyedül visszautazott a fővárosba. Majd pár nappal később a Sziget Fesztivál sem sült el túl jól számukra, bár oda legalább együtt érkeztek, de idejük jó részét már akkor is feltűnően külön töltötték.


– Óriásit buliztunk a Szigeten hajnalig. Minden rózsaszín – nyilatkozta ugyanakkor tavaly a Borsnak Ákos, aki azzal zárta a beszélgetést, hogy most is Eszter fekszik mellette. Sokáig tagadták, hogy bármi baj lenne a kapcsolatukban, pár hete még a Mokkának is nyilatkoztak, miután hazatértek a nyaralásukból. Bár az interjú a tökéletes boldogságot tükrözte, azért feltűnhetett, hogy legalább fél méterre ültek le egymástól a szerelmesek, miközben Demcsák Zsuzsával beszélgettek, és a mindig mosolygós Iszak Eszti arca egy pillanatra bosszús lett, amikor a műsorvezető a gyermekvállalásról kérdezte őket:

– Még jó, hogy a nyaralásunkról jöttünk élménybeszámolni – szúrta oda Eszter Demcsáknak. Tegnap a Blikknek


Iszak Eszter Glamour gála 2016 (Fotó: Máté Krisztián)

Iszak Eszter és Dobrády Ákos
Glamour gála 2016 (Fotó: Máté Krisztián)

bevallotta a csinos tévés, hogy öt év után pontot tettek kapcsolatuk végére a TNT frontemberével:

– Igen, a hír igaz, már hetek óta nem alkotunk egy párt. Vita és harag nélkül búcsúztunk el egymástól. Ami volt, szép volt, de mostanra elmúlt – nyilatkozta Eszter, és úgy tűnik, viharos szakításról valóban nem volt szó, Eszter nyugodtan kezdhet új életet egy másik férfi oldalán.

Lapunk olvasójától ugyanis azt az információt kaptuk, hogy amikor a múlt hét csütörtökön, este 7 óra magasságában hazaérkezett a Duna-parti lakóparkban lévő otthonába, a lépcsőházba belépve hatalmas csomagokra lett figyelmes. A lift előtt sorakozó gigantikus méretű szatyrokból és zsákokból ki-kivillantak női cipők, táskák, kabátok, s csinos, szőke tulajdonosuk is hamar felbukkant Iszak Eszti személyében. A nagy pakolásban két férfi is feltűnt mellette, egy magas, sportos, feltehetően a műsorvezető jó ismerőse, és egy titokzatos, barna hajú idegen, akinek a lakásába igyekezett becuccolni  Dobrády Ákos exe. Olvasó riporterünk füle hallatára a műsorvezető így mutatta be jóképű partnerét ismerősének: „Szeretném bemutatni a barátomat”.

Úgy tűnik, a VIVA műsorvezetőjére máris újra rátalált a boldogság, vagy – ahogy a Blikk megírta – a pár felmondta közös budapesti albérletét és Eszter hirtelen csak ennél a sármos jó barátnál tudta meghúzni magát egy időre. Nos, a kérdések még nyitottak maradnak, pedig a Lokál szerette volna megkérdezni a sztárpár mindkét tagját, de lapzártánkig nem sikerült elérnünk őket.

Ákos már készült az apaszerepre

– Nagyon bírom a lurkókat, értem a nyelvüket és lassan nagyon örülnék egy sajátnak. A sorsra bízzuk magunkat ebben a kérdésben a párommal. Nagyon laza apukának látom magam, persze a kellő szigorral, ha kell. A Kicsi gesztenye klubom munkálatai alatt sokszor éreztem egy kicsit a főszereplő Lizát alakító kislány apukájának is magam. Egyszerre kellett mentornak, pszichológusnak és barátnak lennem, meg persze keménynek is, ha szükség volt rá. Olyan volt számomra ez a munka, mint ha bemelegítettem volna az apaságra – mesélte korábban Dobrády.

Kapcsolódó Cikkek