EUR: 332,35 Ft
CHF: 302,13 Ft
2019. október 15., kedd
Teréz

Extra

Dobrády Ákos: miattam szakítottunk!

Dobrády Ákos vállalta: ő volt Iszak Eszterrel való szakításuk oka. Az énekes őszinte nyilatkozatban védte meg egykori szerelmét, cáfolva ezzel az Eszter hűtlenségéről szóló pletykákat.

Iszak Eszter Glamour gála 2016 (Fotó: Máté Krisztián)

Iszak Eszter
Glamour gála 2016 (Fotó: Máté Krisztián)

Dobrády Ákos és Iszak Eszter szakításának híre hétfőn bombaként robbant a magyar sajtóban, de az elválás már hetekkel ezelőtt megtörtént. Mint azt tegnap megírtuk, a Lokál olvasója éppen jelen volt, amikor a Viva Tv csinos műsorvezetője egy Duna-parti luxuslakóparkban összebútorozott egy férfival, akihez minden bizonnyal gyengéd szálak fűzik. A Bors arról is beszámolt, hogy az új kedves nem más, mint Szalai Ádám válogatott futballista. A hír hallatán rögtön megindult a pletykaáradat, amit Dobrády Ákos csírájában fojtott el közösségi oldalán:


Mindenki biztosra veheti, amíg együtt voltunk, Eszti senkivel sem találkozgatott. Ő egy tiszta szívű és erkölcsű lány. (…) Szakításunkért egyedül én vagyok a felelős. Eszti négy éven keresztül odaadón szeretett, és olyan erős szerelemmel viseltetett irányomba, amiről mindenki csak álmodhat. Azonban az elmúlt fél évben ezt már nem viszonoztam úgy, ahogy elvárható lenne. Elhanyagoltam a kapcsolatunkat, nem vigyáztam rá eléggé. Sajnálom, hogy így alakult, de talán semmi nincs véletlenül” – írta le őszintén a TNT énekese, aki ezzel teljes mértékben vállalta: ő volt szakításuk valódi oka. A legnagyobb súrlódási felület talán az lehetett a pár életében, hogy míg Esztert a fővároshoz kötötte munkája, Ákos igazi művészemberhez méltón szentendrei családi házában érezte jól magát, ott tudott csendben, nyugalomban zenét szerezni, dalokat írni. Bár fél évvel ezelőtt megpróbálkoztak az összeköltözéssel egy budapesti albérletben, ez sem működött. Talán ezért is döntött úgy Eszter, hogy ezúttal nem vár évekig az összebútorozással, és már néhány hét után összeköltözött új párjával, Szalai Ádámmal.

Eszter meggyászolta a kapcsolatot


Iszak Eszter szintén a közösségi oldalán tudatta, hogy komoly gyászidőszak áll mögötte. Ő is leszögezte, hogy nem harmadik fél miatt ment tönkre a kapcsolata az énekessel.

Azt nagyon szeretném tisztázni, hogy nem egy harmadik fél miatt döntöttünk úgy pár héttel ezelőtt, hogy külön folytatjuk. Egyáltalán nem léptem könnyen túl az elmúlt éveken és az Ákossal való kapcsolatomon. Persze a közösségi oldalakon nem láthatta a nagyközönség ezt a „gyászidőszakot”, azt, hogy valójában min mentem keresztül…” – írta.

iszak eszter, iszak eszti, költözés, viza utca, szalai ádám, budapest, 2016.08.23 Fotó: Csudai Sándor

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Andy Vajna drámájáról vallott Vajna Tímea

  Andy Vajna drámájáról vallott Vajna Tímea

  Nap mint nap szembesülnie kellett volna az emlékekkel a producernek az Egyesült Államokban, ahol a fia véget vetett az életének, ezért döntött úgy Andy Vajna, hogy haza költözik Magyarországra.

 • Ezért rajong Madár Vera

  Ezért rajong Madár Vera

  Bár a népszerű színésznő nádszál karcsú és vigyáz az alakjára, de imádja a finom falatokat és kimondottan rajong a különleges ételekért.

 • Ilyés Jenifer: Amiért jöttem, az teljesült

  Ilyés Jenifer: Amiért jöttem, az teljesült

  Ilyés Jenifer kissé csalódott, hogy  távoznia kellett a Sztárban Sztár leszekből! A célja azonban így is teljesült: a műsornak köszönhetően ugyanis rátalált egy menedzser, akivel már el is kezdték a közös munkát.