2018. április 20., péntek
Tivadar

Egyéb XV.kerület

Játszótér és parkoló újult meg

A XV. kerületben az újpalotai városrészben a legrosszabb a parkolási helyzet, hiszen a gépjárművek számához képest jóval kevesebb parkolóhely áll rendelkezésre. Kis segítség most, hogy az önkormányzat szakemberei új parkolóhelyeket alakítottak ki vagy újítottak fel. Ennek köszönhetően átadták a Kontyfa u. 10. előtti és a Nyírpalota 1–21. mögötti parkolót. Persze nemcsak az autósokra, hanem a gyerekekre is igyekeznek odafigyelni, így megújult a Kontyfa utcai játszótér is.

Felújított közterek átadása Újpalotán Kontyfa utcai játszótér, park ( Fotó: Sáfár Tibor)

A Konytfa utcai játszóteret már birtokba is vehették( Fotó: Sáfár Tibor)

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.