EUR: 323,61 Ft
CHF: 287,40 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Extra

Johnny Depp válása egyre véresebb

Hónapok óta Johnny Depp és Amber Heard válásától hangos a sajtó és lassan az egész világ úgy követi nyomon a botrányos bontóper részleteit, akár egy rossz szappanoperát. Noha eddig Deppet a nyugalom szobrának tartotta a közvélemény, egyre több durva részlet lát napvilágot tetteiről.

Johnny Depp és (még) felesége, Amber Heard közel 15 hónapnyi házasság után döntött úgy, hogy jobb lenne nekik külön, mint együtt. Ezt idén tavasszal jelentették be és ekkor szabadult el a pokol, ami talán az évtized legcsúnyább sztárválásainak aranyérmét is elnyerné. A legújabb információk szerint ugyanis Ambernek nyomós oka volt feljelenteni exét családon belüli erőszak miatt.


Fotó: CBS News Twitter

Fotó: CBS News Twitter

A periratokból és a bizonyítékokból, amelyeket a napokban hoztak nyilvánosságra a tárgyalás miatt, kiderült, hogy Johnny Depp tavaly márciusban az egyik ujjpercének megcsonkolt részével vérrel és némi festékkel keverve írt Ambernek otthonuk tükrére egy üzenetet. A színész állítólag a „Billy Bob” és az „óvatosan, Amber” szavakat maszatolta fel, amivel azt akarta sugallni, hogy tudja, kedvese Angelina Jolie exével csalta meg őt. Depp az eset idején állítólag részeg volt és több tabletta ecstasyt is bevett, ráadásul mivel több mint 24 órán át nem fordult orvoshoz, plasztikai sebészre is szükség volt, hogy helyrehozzák az ujját. A filmsztár azért gyanakodott Billy Bobra, mert korábban forgattak egy közös filmet Amberrel és közben állítólag egész közeli kapcsolatba kerültek. Billy röviddel az ügy kirobbanása után csak ennyit üzent Deppnek: Johnny! Sosem döntöttem meg Ambert! Hogy ki mond igazat, majd a bíróság eldönti, ám az tény, hogy Johnny Depp szénája nem áll túl jól a családon belüli erőszak ügyében, noha korábbi exei és lánya is kiálltak mellette a nyilvánosság előtt.

Az üzenet, amit Johnny Depp vérrel és tintával mázolt a tükörre Fotó: TMZ Twitter

Az üzenet, amit Johnny Depp vérrel és tintával mázolt a tükörre Fotó: TMZ Twitter

Csúnya válás a sztároké


Nem Johnny Depp és Amber Heard válása az egyetlen a legcsúnyábbak listáján. Ben Affleck és Jennifer Garner bontópere idején is rengeteg mocskos részlet került nyilvánosságra. Közéjük a közös gyerekek dadája vert éket, ugyanis Ben nem bírt a vérével és ágyba vitte, Jennifer pedig rájuk nyitott. Antonio Banderas és Melanie Griffith is kígyót-békát kiabáltak egymásra, Julia Roberts válása pedig a jelek szerint 60 millió dollárba, vagyis több mint 16 milliárd forintba fájhat.

Kapcsolódó Cikkek

 • Bianca, az élő baba

  Bianca, az élő baba

  Több mint 750 ezren követik az Instagrammon Bianca Dragusanu-t, aki úgy néz ki, mint egy élő Barbie baba.

 • Újra mélyponton Ben Affleck

  Újra mélyponton Ben Affleck

  Ben Affleck néhány héttel ezelőtt vonult be az elvonóra. Súlyos drog és alkoholproblémáiból próbál kigyógyulni, ám egyáltalán nem segít a helyzeten, hogy fiatal barátnőjével, Lindsay Shookusas nemrég szakítottak.

 • Rákkal küzdő kajakos: Pokoli fájdalmakat éltem át

  Rákkal küzdő kajakos: Pokoli fájdalmakat éltem át

  Összegyűlt a pénz, így augusztus végén sor került Tóth Robi életmentő beavatkozására Németországban. A kajakos és felesége embertpróbáló heteken vannak túl, de az orvosok szerint Robinak jók az esélyei ahhoz, hogy végleg kigyógyuljon a rákból.