2019. október 15., kedd
Teréz

Sport

Jól járnak a hűségesek

A labdarúgó-Európa-bajnokság sikere után új sorozat kezdődik nemzeti csapatunk életében, hiszen nyakunkon a világbajnoki selejtezők. A Magyar Labdarúgó Szövetség már elkezdte a jegyek árusítását, de mint azt Sipos Jenő sajtószóvivő a Lokál Extrának elmondta, a csapathoz hűséges szurkolókat több új kedvezménnyel várják.

sport_szurkoloiklub

Megéri bérletet venni a magyar válogatott hazai vb-selejtezőire, mert így 30 százalék kedvezményt kaphat egy-egy szurkoló (fotó:mlsz.hu)

A magyar válogatott szeptember 7-én, a Feröer-szigeteken kezdi meg a a vb-selejtezőket, majd október elején Svájc csapatát fogadja a Groupama Arénában. A szövetség pedig amellett, hogy a hazai meccsekre bérleteket kezd el árusítani, létrehozza azt a szurkolói klubot, melyben újabb kedvezményeket kínál a fanatikusoknak.
– A szövetség az első osztályú csapatokkal egyeztetve életre hívja az MLSZ Szurkolói Klubot, melynek bárki tagja lehet, aki érvényes klubkártyával vagy futballkártyával rendelkezik és a szurkoloiklub.mlsz.hu oldalon belép a klubba – mondta lapunknak Sipos Jenő. – A Szurkolói Klub tagsága különböző kedvezmények igénybevételére jogosít. Ilyen például, hogy aki belép a klubba, az a hazai vb-selejtezőkre kedvezményes áron bérletet is vásárolhat, ami összesen 30 százalékos megtakarítást jelent.


A lojalitási kedvezmény szabályai:
– NB I-es klub mérkőzéseire érvényes, legalább fél szezonra szóló bérlet 10 százalék kedvezményre jogosít,
– az elmúlt hat hónapban megrendezett NB I-es mérkőzésekre vásárolt jegyek után jegyenként 2 százalék, de maximum 10 százalék kedvezmény.

Sipos Jenő hozzátette, azok a klubtagok, akik nem akarnak bérletet vásárolni, egy-egy hazai meccsre automatikusan 15 százalékos kedvezménnyel válthatnak belépőt, de azok, akik bérlettel rendelkeznek bármely OTP Bank Ligában szereplő csapat meccseire vagy rendszeresen vásárolnak jegyet az első osztályú mérkőzésekre, további, lojalitási kedvezményt vehetnek igénybe.
–  Mindezzel azoknak a drukkereknek akarunk kedveskedni, akik minden körülmények között ott vannak a lelátón. Akik nem csupán a válogatott, hanem a klubcsapatok meccseire is kilátogatnak.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Uszodai kirakós

  Uszodai kirakós

  Hatalmas népszerűségnek örvend a Tetris Challange Magyarországon,, amelyhez most Hosszú Katinka is csatlakozott egy fantasztikus fotóval, amelyet közösségi oldalára töltött fel.

 • Katinka 300. vk-győzelmére hajt

  Katinka 300. vk-győzelmére hajt

  Hosszú Katinka verhetetlen 200 méter vegyesen. Az úszók berlini világkupa-versenye berlini állomásának zárónapján is győzött, sorozatban ez volt a 66.

 • Rossi: Wales ellen más játék kell

  Rossi: Wales ellen más játék kell

  A magyar labdarúgó-válogatott 1-0-ra legyőzte vasárnap a vendég azeri csapatot a Groupama Arénában rendezett Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen, így csoportjában feljött a második helyre és életben tartotta kijutási reményeit.