EUR: 330,90 Ft
CHF: 301,09 Ft
2019. október 20., vasárnap
Vendel

Extra

Keresztes Ildikó válásának köszönheti, hogy újjászületett

Mintha kicserélték volna Keresztes Ildikót! A Star Academy zsűritagja az utóbbi évek magánéleti viharai után teljesen kivirult. A 180 fokos fordulatot azonban házasságának kudarca, komoly harcok és felismerések árán sikerült elérnie.

Zámbó Krisztián Ide lőjetek! könyvbemutató Ulpius-ház könyvesbolt Keresztes Ildikó– Én egy borzasztó, oroszlán-sárkány jegyű, szenvedélyes ember vagyok – kezdte rögtön egy meglepően őszinte önvallomással Ildikó.


– Én meghalnék, ha átlagosan és normálisan kéne élnem. Voltak olyan történések az életemben, amiket rettenetesen felnagyítottam. Az elmúlt években rengeteget változtattam a gondolkodásmódomon és meg kellett tanulnom szinte férfiként élni. Az erősebbik nem tagjai sokkal könnyebben megélik a jelent, míg a nők hajlamosak a múlton és a jövőn merengeni, de be kellett látnom, hogy amit nem tudsz visszacsinálni, azokon felesleges rágódni – vallott az utóbbi évek felismeréseiről őszintén az énekesnő.

Ildikó ma már pontosan tudja, hogy mit akar és azt hogyan szeretné elérni, sőt, állítja, az évek egyértelműen bölcsebbé is tették.


– Nem vagyok már harmincéves. Át kellett súlyozni, hogy mi mennyit ér és mennyire fontos. A kudarcok és drámák után most a szürkeséget tanulom. Nagyon végletes voltam eddig, vagy fekete vagy fehér létezett. Az évek múlásával bölcsebb lettem és talán mostanra sikerült megtanulnom, hogy nem kell mindig ezer fokon égni. Visszatekintve kinevetem az elmúlt húsz évemet, mert nem értem, mi a fenét tudtam annyit gyötrődni – tette hozzá Keresztes Ildikó, aki legújabb, Most című lemezén dalok formájában is vall erről a különleges lelki utazásról.

– Nem sok lemezt csináltam harminc év alatt: összesen hatot. Azért lett „Most” a lemez címe, mert a korábban említett felismeréseknek köszönhetően elképesztően élvezem a jelenemet és azt az embert, akivé tettek ezek a hatások. A maximalizmusomból persze nem vettem vissza! A Star Factory mellett még egy nagy koncertre is készülök, de mellette ott a színház is. Továbbra sincs semmire időm. Arra jutottam, hogy hamarosan kéne egy takarítónő, mert eddig a házimunkát se voltam hajlandó kiengedni a kezemből, de ennyifelé már tényleg nem tudok szakadni. Hosszú távon viszont rettenetesen át kell gondolnom, hogy mit és hogyan vállalok el. Nem marad elég időm a szeretteimre és a barátaimra a rengeteg munka mellett. Erdélyi lány létemre például sose voltam még a csíksomlyói búcsún, de évek óta egy szabad hétvégém sincs arra, hogy elutazzak Hollandiába az unokatesómhoz.

 

Vasárnap este ért véget a magyar városok és falvak ünnepe, az immáron negyedik alkalommal megrendezett Nemzeti Vágta a budapesti Hősök terén. A nézők között természetesen felbukkantak jól ismert arcok is.

Kapcsolódó Cikkek