EUR: 310,27 Ft
CHF: 258,68 Ft
2018. április 19., csütörtök
Emma

Extra

Készülj rá! Hatalmas tömeg indul a Szigetre

Mivel a Rihanna nap teltházasnak számít, ami 55 ezer bérletest és 25 ezer napijegyest jelent, jó lesz, ha mindenki pár órával korábban elindul a Szigetre, hogy még a koncert előtt sikeresen bejusson.

A fesztivál honlapján külön ismertetik a beléptetést.


Az idei évtől kezdődően a Sziget bejáratánál egy új check-in folyamatot vezetünk be. A karszalag, amit a vócser beváltása után kapsz, nevesítésre kerül, a becsekkolás által a karszalag személyhez lesz kötve. A folyamat egyszerű: a bejáratnál mikor a vócsert karszalagra cseréled, a személyi igazolványod vagy útleveled beolvassa egy ID szkenner, ezt követően kapod meg a karszalagod, amit rögtön fel is csatolunk a kezedre.
A becsekkolás és az azonosítás különösen fontos, hiszen segít növelni a biztonságot, és kiszűrni azokat a személyeket, akik esetlegesen rossz szándékkal érkeznek, vagy szerepelnek valamelyik nemzetközi körözési listán. Fontos, hogy mindenképp legyen nálad érvényes személyazonosító igazolvány, vagy útlevél. Az adatok kezelése a hatályos magyar és EU adatvédelmi törvényeknek megfelelően történik” – olvasható a honlapon.

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Peller Károly: Apa azt akarta, hogy hentes legyek

    Peller Károly: Apa azt akarta, hogy hentes legyek

    Peller Károly az Operett színház fiatal tehetsége eddig nem nagyon mesélt gyermekkoráról, de a Lokállal kivételt tett. A színész őszintén beszélt apjáról füződő különleges, olykor rideg kapcsolatáról: édesapja nem támogatta fiát a pályán, szerette volna ha ő is hentesként keresné a kenyerét.