EUR: 312,65 Ft
CHF: 260,89 Ft
2018. április 25., szerda
Márk

Sport

Kiss Balázs nem jutott nyolc közé

Kövesd velünk itt a keddi Riói Olimpiai Játékok magyar indulóinak eredményeit:

16:10


Kiss Balázs nem jutott nyolc közé

Kiss Balázs a nyolcaddöntőben kikapott, így már csak a vigaszági folytatásban reménykedhet a kötöttfogású birkózók 98 kilogrammos súlycsoportjában a riói olimpia keddi versenynapján.  A 2009-ben világbajnok magyar a tavaly vb-bronzérmes ukrán Dmitrij Timcsenko legyőzése után a svéd Carl Eric Schönnel csapott össze, akitől 5-3-as vereséget szenvedett. Kiss akkor kerül vigaszágra, ha legyőzője bejut a döntőbe.


15:46

Lőrincz Tamás kikapott a nyolcaddöntőben

Lőrincz Tamás kikapott a kötöttfogású birkózók 66 kilogrammos súlycsoportjának nyolcaddöntőjében a riói olimpia keddi versenynapján.  A londoni ezüstérmes, háromszoros Európa-bajnok magyar klasszis a 2013-ban vb-győztes dél-koreai Rju Han Szúval csapott össze, s végül 4-0-ás vereséget szenvedett. Lőrincz akkor folytathatja a vigaszágon a küzdelmeket, ha dél-koreai legyőzője fináléba jut.

15:24

Douchev-Janics B döntőt nyert, Kopasz 10., Vasbányait kizárták

Douchev-Janics Natasa megnyerte a B döntőt, így összesítésben a 9. helyen végzett a kajak egyesek 200 méteres versenyében a riói olimpián. Kopasz Bálint K-1 1000 méteren 10. lett, az ugyancsak 1000-en versenyző kenus Vasbányai Henriket pedig kizárták a B finálét követően. A magyar szövetségtől kapott tájékoztatás szerint az úgynevezett ötméteres szabály megsértése miatt büntették, ami azt jelenti, hogy a bírók szerint túl közel ment a mellette haladóhoz, s “felült” a rivális farvizére.

15:22

Kiss Balázs győzelemmel kezdett

Kiss Balázs győzött a kötöttfogású birkózók 98 kilogrammos súlycsoportjának selejtezőjében, így nyolcaddöntőbe jutott a riói olimpia keddi versenynapján.  A 2009-es világbajnok magyar a tavalyi vb-bronzérmes ukrán Dmitrij Timcsenko ellen lépett szőnyegre, s remek birkózással 3-0-ra nyert.

14:25

Aranyérmes a Szabó Gabriella, Kozák Danuta kajakos duó

A Szabó Gabriella, Kozák Danuta kajak kettes aranyérmet szerzett 500 méteren a riói olimpia keddi versenynapján.

Itt visszaolvashatod, amit eddig az olimpiáról írtunk!

Kapcsolódó Cikkek

  • Elhunyt Henri Michel

    Elhunyt Henri Michel

    Hetvenéves korában elhunyt Henri Michel, aki szövetségi kapitányként 1986-ban világbajnoki bronzérmes lett a francia labdarúgó-válogatottal, 1984-ben pedig Los Angelesben olimpiát nyert a nemzeti csapattal.

  • Gasquet a Bazilika előtt teniszezett

    Gasquet a Bazilika előtt teniszezett

    Életében nem játszott ilyen szép helyen Richard Gasquet. A budapesti Gazprom Open ATP-tornán szereplő francia teniszező a Szent István Bazilika előtt a versenyt reklámozandó ütögetett a jövő hazai reménységeivel.