EUR: 310,24 Ft
CHF: 258,66 Ft
2018. április 19., csütörtök
Emma

Külföld

Kokaint rejtegetett a fitymája alatt

Elképesztő milyen ötleteket képesek kitalálni a kábítószeresek, csak hogy elrejtsék a mindennapi “betevőjükhöz” szükséges mennyiséget. Kedden egy 24 éves fiatalembert ítélt el a bíróság, akit a rendőrök egy angliai bútoráruház parkolójában tartóztattak le, ahol meztelenül üvöltözve rohangált fel-alá.

A zsarukat a járókelők értesítették, akik a helyszínen nagy nehezen elkapták a láthatóan zavart elmeállapotú férfit. Valószínűleg arra ők sem számítottak, hogy egy kis zacskó fehér por bújik meg Joshua Hare fitymája alatt, de a fiatalember pechjére dulakodás közben kicsúszott a csomagocska. Az anyagot később megvizsgálták és kiderült róla, hogy kokain.

Hare májusban már állt bíróság elé autólopás miatt, akkor 12 hét felfüggesztett börtönbüntetést kapott. Az ítéletet a mostani húzása után letöltendőre változtatták és pénzbüntetés megfizetésére is kötelezték.

Kapcsolódó Cikkek

 • Így szólítják Kim Dzsong Un feleségét

  Így szólítják Kim Dzsong Un feleségét

  A hivatalos észak-koreai média újabban “tisztelt first ladynek” szólítja Kim Dzsong Un észak-koreai vezető feleségét, Zsi Szol Dzut, megfigyelők pedig arra hívják fel a figyelmet, hogy ez cím több mint negyven éve nem volt használatban az országban – írta csütörtökön a Ria Novosztyi orosz hírügynökség.

 • Még több migránst erőltetne Brüsszel Európára

  Még több migránst erőltetne Brüsszel Európára

  Németország szolidaritásának köszönhetően a várakozásokat meghaladó számban érkezhetnek afrikai és közel-keleti menekültek az Európai Unióba (EU) az Európai Bizottság áttelepítési programja révén – mondta a brüsszeli bizottság migrációs ügyekért felelős tagja egy csütörtöki német lapinterjúban.

 • Soros fia és párja is Budapestre jönnek

  Soros fia és párja is Budapestre jönnek

  Soros György képtelen belenyugodni a választási vereségbe, nem adja fel a migránsok betelepítésének tervét. A hét elején Brüsszelbe ment, hogy ismét onnan támadja Magyarországot.