EUR: 310,27 Ft
CHF: 258,68 Ft
2018. április 19., csütörtök
Emma

Külföld

Kukabúvár medve utazott egy szemétszállító tetején – Videó!

Egy kukásautó tetejét bérelte ki ingyen fuvarra az a medve, aki Új-Mexikóban szőtt szorosabb viszonyt a járművel. A Santa Fe-i erdészeti hivatal szóvivője szerint a dörmögi nem kevesebb, mint nyolc kilométeren keresztül utazott a munkagép tetején.

A sofőr végül egy fa tövéhez hajtott, hogy a ragadozónak menekülési útvonalat biztosítson. A kukabúvár mackó végül néhány perc téblábolás után felkapaszkodott a fára, majd néhány óra elteltével teljesen eltűnt a környékről.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Így szólítják Kim Dzsong Un feleségét

  Így szólítják Kim Dzsong Un feleségét

  A hivatalos észak-koreai média újabban “tisztelt first ladynek” szólítja Kim Dzsong Un észak-koreai vezető feleségét, Zsi Szol Dzut, megfigyelők pedig arra hívják fel a figyelmet, hogy ez cím több mint negyven éve nem volt használatban az országban – írta csütörtökön a Ria Novosztyi orosz hírügynökség.

 • Még több migránst erőltetne Brüsszel Európára

  Még több migránst erőltetne Brüsszel Európára

  Németország szolidaritásának köszönhetően a várakozásokat meghaladó számban érkezhetnek afrikai és közel-keleti menekültek az Európai Unióba (EU) az Európai Bizottság áttelepítési programja révén – mondta a brüsszeli bizottság migrációs ügyekért felelős tagja egy csütörtöki német lapinterjúban.

 • Soros fia és párja is Budapestre jönnek

  Soros fia és párja is Budapestre jönnek

  Soros György képtelen belenyugodni a választási vereségbe, nem adja fel a migránsok betelepítésének tervét. A hét elején Brüsszelbe ment, hogy ismét onnan támadja Magyarországot.