EUR: 323,54 Ft
CHF: 286,14 Ft
2018. szeptember 20., csütörtök
Friderika

Extra

Luxuspalotában laknak az énekesek

Elindult a formabontó zenei tehetségkutató és egyben reality show-műsor, a Star Academy szombaton. A tizenhat tehetséges fiatalnak igazi szakmai nagyágyúk segítenek a felkészülésben, akik egy gigantikus méretű palotát vettek be a műsor idejére, ahol az együttélés nehézségeivel is szembe kell nézniük.

Négyezer négyzetméteres épületkomplexumot varázsolt a TV2 a Star Academy résztvevői számára. A szombaton elstartolt vadonatúj beköltözős tehetségkutató műsoron 120 fős stáb dolgozik és 53 kamera figyeli a szárnyukat bontogató énekesek mindennapjait az Akadémia hatalmas, mintegy 800 négyzetméteres lakórészén, ahová a hétvégén a legjobb tizenhat énekes be is költözött. A négy zsűritag – Pásztor Anna, Keresztes Ildikó, Király Viktor és Vastag Csaba – egyáltalán nem aggódik, hogy mi fog kisülni ennyi művészlélek együttéléséből.


– Ez egy reality show is, és az együttélés miatt egészen biztos, hogy rengeteg dolog fog történni a versenyzők között, amik érzelmileg hatni fognak rájuk és ez az előadásmódjukat is befolyásolni fogja. De szerencsére a zene egy olyan szakma, amely nagyban függ az érzelmektől, szóval ha itt például szövődnek szerelmek, vagy lesznek szakítások, őszintén mondom, még a javukra is válik – vallja Király Viktor.

star_academy

Kapcsolódó Cikkek