EUR: 310,25 Ft
CHF: 258,69 Ft
2018. április 20., péntek
Tivadar

Extra

Luxuspalotában laknak az énekesek

Elindult a formabontó zenei tehetségkutató és egyben reality show-műsor, a Star Academy szombaton. A tizenhat tehetséges fiatalnak igazi szakmai nagyágyúk segítenek a felkészülésben, akik egy gigantikus méretű palotát vettek be a műsor idejére, ahol az együttélés nehézségeivel is szembe kell nézniük.

Négyezer négyzetméteres épületkomplexumot varázsolt a TV2 a Star Academy résztvevői számára. A szombaton elstartolt vadonatúj beköltözős tehetségkutató műsoron 120 fős stáb dolgozik és 53 kamera figyeli a szárnyukat bontogató énekesek mindennapjait az Akadémia hatalmas, mintegy 800 négyzetméteres lakórészén, ahová a hétvégén a legjobb tizenhat énekes be is költözött. A négy zsűritag – Pásztor Anna, Keresztes Ildikó, Király Viktor és Vastag Csaba – egyáltalán nem aggódik, hogy mi fog kisülni ennyi művészlélek együttéléséből.


– Ez egy reality show is, és az együttélés miatt egészen biztos, hogy rengeteg dolog fog történni a versenyzők között, amik érzelmileg hatni fognak rájuk és ez az előadásmódjukat is befolyásolni fogja. De szerencsére a zene egy olyan szakma, amely nagyban függ az érzelmektől, szóval ha itt például szövődnek szerelmek, vagy lesznek szakítások, őszintén mondom, még a javukra is válik – vallja Király Viktor.

star_academy

Kapcsolódó Cikkek

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.

 • 23 kilót hízott Charlize Theron

  23 kilót hízott Charlize Theron

  Nagyon megviselte az Oscar-díjas színésznőt, hogy 23 kilót kellett híznia a Tully című film főszerepe miatt. Reggelire cukros shake-et és hamburgert evett, hogy folyamatosan hízzon, így nem érezte jól magát a film forgatása közben.

 • Orbán Józsi: Eltűnt a tüdődaganatom is

  Orbán Józsi: Eltűnt a tüdődaganatom is

  Orbán Józsi a gyógyulás útjára lépett, hiszen agydaganata után a friss vizsgálati eredmények szerint tüdődaganata is eltűnt. Az énekes nagyon boldog, hogy úgy tűnik sikerült legyőznie a gyilkos kórt és már most azon van, hogy minnél előbb visszatérjen a színpadra, habár még mindig nem sikerült letennie a cigarettát.