EUR: 330,90 Ft
CHF: 301,09 Ft
2019. október 20., vasárnap
Vendel

Külföld

Magyar EP-képviselők Soros szövetségesei

Kiderült, kik azok a politikusok, akik Soros György legfőbb szövetségesei Brüsszelben – írja a 888.hu. A lista azoknak a 2014 és 2019 között tevékenykedő személyeknek a nevét tartalmazza, akik „megbízható szövetségeseknek” számítanak az Európai Parlamentben. A dokumentum több száz nevet sorol fel. Két magyar található a listában, Niedermüller Péter, a DK, illetve Meszerics Tamás, az LMP EP-képviselője. Soros eddig nyolcmillió dollárt költött a migrációs hullámot támogató globális szervezetekre, és most úgy tűnik, politikusi hálóján keresztül is igyekszik befolyásolni Európa jövőjét.

Strasbourg, 2014. július 16. Meszerics Tamás, a Lehet Más a Politika EP-képviselője az Európai Parlament (EP) épületében Strasbourgban 2014. július 16-án. MTI Fotó: Beliczay László

Strasbourg, 2014. július 16.
Meszerics Tamás, a Lehet Más a Politika EP-képviselője az Európai Parlament (EP) épületében Strasbourgban 2014. július 16-án.
MTI Fotó: Beliczay László

Budapest, 2015. június 5. Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője, a párt alelnöke az Új Köztársaságért Alapítvány és a Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége európai parlamenti képviselőcsoportjának Új munkahelyek az új gazdaságban című konferenciáján a budapesti Mozsár Kávézóban 2015. június 5-én. Jobbról Mellette Niedermüller Péter, a DK alelnöke, európai parlamenti képviselő. MTI Fotó: Mohai Balázs

Budapest, 2015. június 5.
Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője, a párt alelnöke az Új Köztársaságért Alapítvány és a Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége európai parlamenti képviselőcsoportjának Új munkahelyek az új gazdaságban című konferenciáján a budapesti Mozsár Kávézóban 2015. június 5-én. Jobbról Mellette Niedermüller Péter, a DK alelnöke, európai parlamenti képviselő.
MTI Fotó: Mohai Balázs


Kapcsolódó Cikkek