EUR: 310,27 Ft
CHF: 258,75 Ft
2018. április 19., csütörtök
Emma

Külföld

Magyar EP-képviselők Soros szövetségesei

Kiderült, kik azok a politikusok, akik Soros György legfőbb szövetségesei Brüsszelben – írja a 888.hu. A lista azoknak a 2014 és 2019 között tevékenykedő személyeknek a nevét tartalmazza, akik „megbízható szövetségeseknek” számítanak az Európai Parlamentben. A dokumentum több száz nevet sorol fel. Két magyar található a listában, Niedermüller Péter, a DK, illetve Meszerics Tamás, az LMP EP-képviselője. Soros eddig nyolcmillió dollárt költött a migrációs hullámot támogató globális szervezetekre, és most úgy tűnik, politikusi hálóján keresztül is igyekszik befolyásolni Európa jövőjét.

Strasbourg, 2014. július 16. Meszerics Tamás, a Lehet Más a Politika EP-képviselője az Európai Parlament (EP) épületében Strasbourgban 2014. július 16-án. MTI Fotó: Beliczay László

Strasbourg, 2014. július 16.
Meszerics Tamás, a Lehet Más a Politika EP-képviselője az Európai Parlament (EP) épületében Strasbourgban 2014. július 16-án.
MTI Fotó: Beliczay László

Budapest, 2015. június 5. Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője, a párt alelnöke az Új Köztársaságért Alapítvány és a Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége európai parlamenti képviselőcsoportjának Új munkahelyek az új gazdaságban című konferenciáján a budapesti Mozsár Kávézóban 2015. június 5-én. Jobbról Mellette Niedermüller Péter, a DK alelnöke, európai parlamenti képviselő. MTI Fotó: Mohai Balázs

Budapest, 2015. június 5.
Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője, a párt alelnöke az Új Köztársaságért Alapítvány és a Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége európai parlamenti képviselőcsoportjának Új munkahelyek az új gazdaságban című konferenciáján a budapesti Mozsár Kávézóban 2015. június 5-én. Jobbról Mellette Niedermüller Péter, a DK alelnöke, európai parlamenti képviselő.
MTI Fotó: Mohai Balázs


Kapcsolódó Cikkek

 • Így szólítják Kim Dzsong Un feleségét

  Így szólítják Kim Dzsong Un feleségét

  A hivatalos észak-koreai média újabban “tisztelt first ladynek” szólítja Kim Dzsong Un észak-koreai vezető feleségét, Zsi Szol Dzut, megfigyelők pedig arra hívják fel a figyelmet, hogy ez cím több mint negyven éve nem volt használatban az országban – írta csütörtökön a Ria Novosztyi orosz hírügynökség.

 • Még több migránst erőltetne Brüsszel Európára

  Még több migránst erőltetne Brüsszel Európára

  Németország szolidaritásának köszönhetően a várakozásokat meghaladó számban érkezhetnek afrikai és közel-keleti menekültek az Európai Unióba (EU) az Európai Bizottság áttelepítési programja révén – mondta a brüsszeli bizottság migrációs ügyekért felelős tagja egy csütörtöki német lapinterjúban.

 • Soros fia és párja is Budapestre jönnek

  Soros fia és párja is Budapestre jönnek

  Soros György képtelen belenyugodni a választási vereségbe, nem adja fel a migránsok betelepítésének tervét. A hét elején Brüsszelbe ment, hogy ismét onnan támadja Magyarországot.