EUR: 323,50 Ft
CHF: 285,02 Ft
2018. szeptember 25., kedd
Eufrozina, Kende

Külföld

Magyar EP-képviselők Soros szövetségesei

Kiderült, kik azok a politikusok, akik Soros György legfőbb szövetségesei Brüsszelben – írja a 888.hu. A lista azoknak a 2014 és 2019 között tevékenykedő személyeknek a nevét tartalmazza, akik „megbízható szövetségeseknek” számítanak az Európai Parlamentben. A dokumentum több száz nevet sorol fel. Két magyar található a listában, Niedermüller Péter, a DK, illetve Meszerics Tamás, az LMP EP-képviselője. Soros eddig nyolcmillió dollárt költött a migrációs hullámot támogató globális szervezetekre, és most úgy tűnik, politikusi hálóján keresztül is igyekszik befolyásolni Európa jövőjét.

Strasbourg, 2014. július 16. Meszerics Tamás, a Lehet Más a Politika EP-képviselője az Európai Parlament (EP) épületében Strasbourgban 2014. július 16-án. MTI Fotó: Beliczay László

Strasbourg, 2014. július 16.
Meszerics Tamás, a Lehet Más a Politika EP-képviselője az Európai Parlament (EP) épületében Strasbourgban 2014. július 16-án.
MTI Fotó: Beliczay László

Budapest, 2015. június 5. Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője, a párt alelnöke az Új Köztársaságért Alapítvány és a Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége európai parlamenti képviselőcsoportjának Új munkahelyek az új gazdaságban című konferenciáján a budapesti Mozsár Kávézóban 2015. június 5-én. Jobbról Mellette Niedermüller Péter, a DK alelnöke, európai parlamenti képviselő. MTI Fotó: Mohai Balázs

Budapest, 2015. június 5.
Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője, a párt alelnöke az Új Köztársaságért Alapítvány és a Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége európai parlamenti képviselőcsoportjának Új munkahelyek az új gazdaságban című konferenciáján a budapesti Mozsár Kávézóban 2015. június 5-én. Jobbról Mellette Niedermüller Péter, a DK alelnöke, európai parlamenti képviselő.
MTI Fotó: Mohai Balázs


Kapcsolódó Cikkek

 • Ne csigázz!

  Ne csigázz!

  Bármilyen hihetetlen is, hatalmas izgalommal várják a győztes befutót a csigák gyorsasági versenyén a fehérorosz fővárostól, Minszktől 30 kilométerre fekvő Novaje Polje faluban.

 • Börtönbe küldték a drogot

  Börtönbe küldték a drogot

  Különös szállítmányba rejtette a börtönbe szánt drogot egy ismeretlen adományozó.Több millió dollár értékű kokaint találtak egy banánszállítmány közé rejtve Texas amerikai állam igazságügyi hatóságai.

 • Tarolt A végzet órája

  Tarolt A végzet órája

  Óriási sikert aratott a gótikus ifjúsági horrorregényből forgatott A végzet órája című film, amire a legtöbb észak-amerikai mozinéző volt kíváncsi.